DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

DUOPACK, MOST -10% Kedvezménnyel.


Immunerősítő
Echinacea szirup - 
Echinaid®

Echinacea kivonat, gesztenyemézzel és az egyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa-, ökörfarkkóró- és szalmarózsa virág, kakukkfű és édesköménymag illóolaja, melyek mind jól ismertek a téli időszak betegségeinek kivédésére.

Immunerősítő Echinacea szirup - Echinaid®

Fontos kiemelni, hogy ez a szirup standardizált hatóanyag tartalmú, és ez nagyon meghatározó az élettani hatás szempontjából! – hiszen a hatásért felelős hatóanyagokat nagy dózisban, és egyenlően elosztva találjuk meg minden egyes cseppjében, ez pedig garantáltan 320 mg friss Echinacea Purpurea kivonatot jelent 10ml-enként!

6 Ok amikor számíthatsz az
Echinacea szirupra

  • 1. növeli az ellenálló képességet

  • 2. hozzájárul a meghűlések, megfázások kivédéséhez, segít elkerülni az influenzajárványokat

  • 3. akut fertőzés esetén rövidíti a gyógyulási időt, segíti a lábadozást

  • 4. enyhíti a köhögést, csökkenti a torokfájást, a mandula és torokgyulladást

  • 5. ajánlott vissza-visszatérő felső légutakat érintő fertőzések eseteiben

  • 6. az összetevőknek üdítő, élénkítő hatása van, ami nagyszerűen javítja a közérzetet
6 Ok amikor számíthatsz az  Echinacea szirupra

Az Echinacea talán a legismertebb immunerősítő gyógynövény, ami segítséget nyújt a védelmi rendszernek a külső támadások kivédésében. Ez a szirup ennek a gyógynövénynek, a hatásért felelős hatóanyagait koncentrálja. A hatást pedig tovább fokozza a hozzáadott gesztenyeméz, és a balzsamos gyógynövények.   

A terméket 3-tól, 103 éves korig a család minden tagja fogyaszthatja immunrendszerének erősítésére, vagy akut fertőzés esetén, a gyógyulási idő rövidítése céljából! Egészségetekre!

A család minden tagja fogyaszthatja 3 éves kortól

Fokozni az Echinacea hatást?

Az Echinacea - amelynek főleg aktív összetevőkben, többek között fenolokban és poliszacharidokban gazdag gyökerét használják a szirupban – nem csak a felső légúti megbetegedések kivédésére alkalmas kiegészítő, de akut és krónikus esetekben hozzájárul a gyógyulási idő rövidítéséhez is.

Hatékonyan erősíti a szervezet védekező képességét, csökkenti a tünetek súlyosságát és időtartamát, de a hatást fokozhatjuk azzal, ha napi 1000mg Retard C-vitamint is szedünk mellé, mely vitamin ugyanolyan fontos az immunrendszer hatékony működésének biztosításában, mint az Echinacea.

Fokozni az Echinacea hatást?

Összetevők: Gesztenye méz, Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E-4/1, Fehérmályva gyökér folyékony kivonata, Hársfa virágzat folyékony kivonata, Ökörfarkkóró virág folyékony kivonata, Olasz szalmarózsa virág folyékony kivonata, Törpefenyő levél/ág illóolaj, Kakukkfű virág/levél illóolaj, Édesköménymag illóolaj, Fruktóz, Víz, Glicerin.

Név

Mennyiség/
1 kávéskanál

Mennyiség/
2 kávéskanál

Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E-4/1

40 mg

80 mg

Fehérmályva gyökér folyékony kivonata

25 mg

50 mg

Hársfa virágzat folyékony kivonata

25 mg

50 mg

Ökörfarkkóró virág folyékony kivonata

12,5 mg

25 mg

Olasz szalmarózsa virág folyékony kivonata

9,5 mg

19 mg

Törpefenyő levél/ág illóolaj

5 mg

10 mg

Kakukkfű virág/levél illóolaj

1,5 mg

3 mg

Édesköménymag illóolaj

0,5 mg

1 mg


OGM mentes. Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat: Felnőtteknek naponta 1-2 evőkanál, önmagában vagy folyadékban feloldva. Gyermekeknek 3 éves kortól 1-3 kávéskanál, 6 éves kortól 1-3 teáskanállal.

Figyelmeztetés: Használat előtt felrázandó. Ne lépjük túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 2x200ml

OETI: 17272/2016

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.