Főmenü Termékeink
Blog

A 3 legjobb bőrfiatalító és hidratáló olaj

Szerkesztő: Somogyi Rita

Kend magad szépre természetes bőrápoló olajokkal, vegyi anyagok nélkül!

Gondoltad volna, hogy egy-egy csepp olaj csodákra képes? Pedig így van! Egészen aprócska mennyiség is elég ebből a három hidegen sajtolt, 100%-os tisztaságú bőrápoló olajból, hogy bőröd üde és ragyogó legyen. Kend magad szépre természetes bőrfiatalító és hidratáló olajokkal! Mutatjuk, melyiket mikor használd!

A 4 legjobb bőrfiatalító és hidratáló olaj

1. Ránctalanítás, bőrfiatalítás, hidratálás csipkebogyómag olajjal

A csipkebogyómag olaj verhetetlen ránctalanító olaj! Bőrtápláló és bőrregeneráló tápanyagai gyorsan beszívódnak, kiváló helyettesítője lehet a hidratáló és ránctalanító készítményeknek.

Ez a bőrápoló olaj egy igazi multifunkciós natúr kozmetikum! Kiváló az apró ráncok és finom vonalak halványítására, de a szem körüli duzzanatokat is eltünteti, tökéletes szemkörnyékápoló olaj.

Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően alkalmas az irritált, érzékeny bőr, sőt, még a rosáceás bőr kezelésére is. Az arcolaj kellemes illata mindig elvarázsol és megnyugtat.

A Natur Tanya® 100%-os, hidegen sajtolt csipkebogyómag olaj növeli a bőr hidratáltsági szintjét, a benne lévő esszenciális olajok, antioxidánsok és vitaminok pedig újra élővé teszik azt. Nem véletlenül ez a szépségolaj a sztárok kedvence!

Tudj meg többet a ránctalanító Natur Tanya csipkebogyómag olajról! >>>

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, hidratálás csipkebogyómag olajjal

2. Bőrhibák, öregségi foltok eltüntetése argán olajjal

Lehet az öregedési folt, pattanásból visszamaradt heg, napégés okozta bőrelváltozás, az argán olaj használatával könnyedén eltüntethetjük a bőrhibákat.

Ez a bőrápoló olaj adalékanyagok felhasználása nélkül készül, kiemelkedően magas beltartalmi értékkel bír, hatóanyagok lenyűgöző sokaságát tartalmazza. Még olyan bőrbetegségek és bőrallergiák esetén is alkalmazható, mint amilyen a pikkelysömör, az ekcéma vagy a rozácea.

A Natur Tanya® Bio 100%-os  argánolaj akár az egész testen alkalmazható, halványítja a striákat, rendszeres használatával pedig meg is előzhető a kialakulásuk. 

Tudj meg többet a bőrhiba és öregedési folt ellenes argán olajról! 

Bőrhibák, öregségi foltok eltüntetése argán olajjal

3. Nyak és dekoltázsfiatalítás fekete köménymag olajjal

A fekete köménymag olajnál hatásosabb nyak és dekoltázsfeszesítő olajat keresve se találhatnánk. Elég néhány csepp ebből az értékes bőrápoló olajból (melyet már az egyiptomiak is ismertek és alkalmaztak), hogy a bőr újra üde és feszes legyen! Normalizálja a bőr ph-értékét, táplálja és nyugtatja.

A Natur Tanya® 100%-os fekete köménymag olaj erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, így különösen alkalmas olaj pattanásos bőrre, de minden bőrtípusnál alkalmazható.

Tudj meg többet a nyak-és dekoltázsfeszesítő olajról! >>> 

Nyak és dekoltázsfiatalítás fekete köménymag olajjal

4 TIPP természetes bőrfiatalításhoz   

  • Napi arcápolási rutinod részeként alapos tisztítás után reggel és este kend be finoman az arcodat, nyakadat, dekoltázsodat kedvenc pihekönnyű bőrápoló olajjal. Valóban néhány csepp elegendő belőlük!
  • Az arcolajokat alkalmazhatod felváltva is (pl. reggel argán olaj este csipkebogyómagolaj, majd 2-3 hónap múlva átválthatsz a fekete köménymag olajra), de összekeverve őket megalkothatod a saját bőrtápláló olajkombinációdat, vagy kedvenc krémedet is dúsíthatod velük! 
  • Ezek az olajok olyan tiszták, hogy el is fogyaszthatod őket, ha belülről is szeretnéd megtámogatni szépségedet, egészségedet. Add ételedhez, salátádhoz, vagy keverd smoothie-ba, joghurtba.
  • Ha úgy érzed, hogy bőröd fiatalságáért még mindig tennél valamit, ismerkedj meg ezzel a 19-féle bioaktív összetevővel bíró bőrvitamin koncentrátummal, a Szerves Szépségvitaminnal!
Nézz körül a webáruházunkban
Prémium, 100%-os, Hidegen sajtolt csipkebogyómag olaj, Natur Tanya® Külsőleg – Belsőleg. 50ml, DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Szerves szépségvitamin – Haj, bőr és köröm vitamin DUOPACK, -10% kedvezménnyel Natur Tanya® Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.