Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Pszichobiotikumtól sokkal jobb a kedvem!

Lili teljesen megújulva, vidáman, felpörögve tért be hozzánk a második havi Natur Tanya® PszichobiotikumértEnergiaszintje és vidámsága minket is meglepett. Alig bírtuk vele tartani a lépést, végig nevettünk, amíg az üzletben tartózkodott, mondtuk is neki, hogy jöjjön gyakrabban. :-)

Vásárlói vélemény: a Pszichobiotikumtól sokkal jobb a kedvem!

"Ez egy igazi csoda. Amióta használom a Pszichobiotikumot sokkal jobb a kedvem, még többet mosolygok, nem stresszelek annyit, és a problémákat is könnyebben oldom meg! Sőt, meglepő módon, jobban tolerálom a glutént is, és a vele járó tünetek, pl. puffadás és hasi diszkomfort érzet is elmúltak, érezhetően jót tett a bélflórámnak is. Mindenkinek ajánlom, aki még csak gondolkodott azon, hogy kipróbálja-e."

Köszönjük Lili, hogy megosztottad véleményed a Pszichobiotikumról, és várunk legközelebb is!

A világ legtöbbet kutatott élőflórái a mentális egészséggel kapcsolatban

A Pszichobiotikum kétféle, specifikus, egymással szinergikus probiotikus törzsét (Cerebiome®), több mint 1000+ kutatásban idézik a mentális és pszichés egészség kapcsán, mint a stressz, a szorongás vagy éppen a depresszió.

TUDTAD? A beleinkben élő parányi kis organizmusok irányítják agyunkat a bél-agy tengelyen keresztül. Ez a kétirányú kommunikáció stressz idején felerősödik, ami olyan pszichés panaszokhoz vezethet, mint szorongás vagy depresszió.

A pszichobiotikumok természetesen és mellékhatások nélkül segítenek stressz, hangulatingadozás, alvászavar, szorongás, depresszió, ADHD vagy ideges gyomor- és bélbetegségek esetén. 

Mikor javasolt a Pszichobiotikum fogyasztása?

  1. szorongás, depresszió, hangulatingadozások
  2. feledékenység, koncentrációs problémák, ADHD
  3. demotiváció, közöny, félelem
  4. antiszociális viselkedés, visszahúzódás
  5. légzési problémák, fejfájás
  6. hasi fájdalom, puffadás, gyomorégés, ami stresszhelyzetben erősödik
  7. szívdobogás érzés, fokozott izzadás
  8. inszomnia, éjszakai felébredés
  9. görcsök, hátfájdalom
  10. stresszel összefüggő étkezési zavarok (falás vagy étvágytalanság)

Próbáld ki te is a Pszichobiotikumot! »


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.