Vásárlói vélemény: Fermentált papaya koncentrátum és reflux
Újabb refluxos vásárlónknak segített a Fermentált Papaya koncentrátum! Mónika ráadásul már 12 éve küzd a panaszokkal, amin a koncentrátum hamar tudott javítani.
„Már 12 éve küzdök refluxszal, gondolhatjátok, hogy ennyi idő alatt már mindent kipróbáltam: kaptam diétás étrendet, szedtem gyógyszert, de tartós javulást nem értünk el, hol jobb, hol rosszabb az állapotomon. Ezek után a Fermentált papaya koncentrátumot is kétkedve fogadtam. Éppen ezért igazán meglepődtem, amikor valóban néhány nap koncentrátum fogyasztás után jobban éreztem magam! Azóta is jól vagyok köszönöm, most éppen a harmadik palacért jöttem!”
Köszönjük Mónika, hogy megosztottad véleményed a Fermentált papaya koncentrátumról!
100% Papaya koncentrátum – 100% Tűzoltás az égő gyomornak
Amikor a papayát fermentálják a Saccharomyces Boulardii probiotikus élesztőgombával új vegyületek jönnek létre.
A Fermentált papaya koncentrátum (a fermentum) bioaktív vegyületekben gazdag, melyek között fenolsavak (kínasav, sikimisav és 2,5-dihidroxibenzoésav), fontos antioxidánsok, gyulladáscsökkentő vegyületek és emésztést könnyítő enzimek (papain, lizozim, lipáz) is vannak.
Ezek az új vegyületek nem csak a jobb emésztésért, hanem a gyomor-és a bélrendszer egyensúlyáért és az egészséges gyomorkörnyezet kialakításáért is felelnek.
Mikor válaszd a Fermentált papaya koncentrátumot?
- ha túl sok, vagy túl kevés gyomorsavval küzdesz
- ha szeretnéd csökkenteni a refluxos panaszokat
- ha szükséges visszaszerezni a bélmikrobiom egyensúlyát
- ha Helicobacter pylorival vagy gombás betegségekkel küzdesz
- gyomorhurut, gyomorégés, gyomorgyulladás, gyomorfekély, bélgyulladások, IBS, Crohn esetén
Mire figyelj még reflux esetén?
- Kerüld a cukrot, tejet és a glutént
- Ellensúlyozd tudatosan a stresszt!
- Ügyelj májad egészségére!