Vásárlói vélemény: Gambe Slim® koncentrátum, a megfelelő keringésért és az erek egészségéért!

Kedves vásárlónk, Edit segítséget keresett nálunk fájó, gyulladt, visszeres lábára, mivel meglehetősen sok időt tölt álló helyzetben, lábait megterhelve. Választása ajánlásunkra a Natur Tanya® Gambe Slim® koncentrátumra esett. Tapasztalatát 20 nappal később, vagyis egy üveg használata után osztotta meg velünk.

Gambe Slim® kúra 20 nap után!

Lábaim sokkal könnyebbek, nem fájnak, a gyulladás is érezhetően kisebb lett, pedig csak egy üveg Gambe Slim® koncentrátumot ittam meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd a mindennapokban. Folytatom a kúrát, hogy az eredményem tartósabb, a mindennapi életminőségem még jobb legyen, hogy a járás, az állás többé ne a fájdalomról szóljon.”

Köszönjük Edit, hogy megosztottad véleményed a Gambe Slim® koncentrátumról!

Gambe Slim®, az egészséges lábakért

A Gambe Slim® kifejezetten nyiroktisztító gyógynövényeket koncentrál, kötőszövet edző kollagénnel. Az összetevők többszörösére növelik a nyirokáramlást, serkentik a vérkeringést, erősítik az erek falát. A főzet kifejezetten ajánlott körte típusú elhízásnál, narancsbőrös bőrpanaszoknál, vaskos lábak, zsíros combok jelenségnél és petyhüdt kötőszövet esetén, ami még a visszeres, seprűvénás panaszokat is enyhíti.

5 ok, amikor javasolt belevágni a kúrába

  1. Ha számodra is ismerős a nap végi nehéz láb érzés.
  2. Ha lábödémákkal küzdesz.
  3. Ha hajszáleres, esetleg visszeres panaszok jelentek meg.
  4. Narancsbőr esetén
  5. Ha karcsúbb lábakat szeretnél