Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a taurintól visszanyertem a 20 évvel ezelőtti energiaszintem

Márti olyan tápanyagot keresett nálunk, ami 84 éves apukájának és saját magának is megfelelő ahhoz, hogy több energiájuk legyen. A Natur Tanya® adalékanyagmentes 100 % tiszta Taurin port ajánlottuk számukra, és már 1 hónappal később boldogan és óriási lendülettel tért vissza!

Vásárlói vélemény: a taurintól visszanyertem a 20 évvel ezelőtti energiaszintem

„84 éves apukám sokkal energikusabb mióta szedi a Taurin port, sokkal könnyebben mozog, fiatalokat megszégyenítően felpattan a székből, jobb a kedve is. Én is hasonlóan érzem magam, visszanyertem a 20 évvel ezelőtti energiaszintemet. 59 éves vagyok, de heti 6 alkalommal úszok, 1,5 órát jógázok. 4 zacskó Taurin port is viszek, hogy jusson mindenkinek, mert a lányom is fogyasztja. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek több energiára van szüksége!”

Köszönjük Márti, hogy megosztottad véleményed a Natur Tanya® 100% Taurin porról!

Taurin, az öregedésgátló aminosav

TUDTAD? A WHO kutatása egyértelmű összefüggést mutatott ki a hosszú élet és a taurin között: azok a népcsoportok, akik taurinban gazdagon táplálkoznak, a leghosszabb élettartammal rendelkeznek.

A taurin egy fontos öregedésgátló aminosav, ami mindenhol jelen van a szervezetben, a sejtek energiatermelő központjaiban, a mitokondriumokban. Ha kevés a taurin a szervezetben, az a mitokondriumok hibás működését fogja eredményezni, ami felgyorsítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a terhelhetőséget, fáradtságot, kifáradást eredményez

A taurin elfogyasztása után kevesebb mint egy óra alatt a véráramba kerül, hogy energiát adjon az izmoknak, az idegek, a szív és agy sejtjeinek!

Mit tesz a taurin a szervezetben? 5 érv, amiért érdemes fogyasztani!

  1. Energiát ad az izmoknak, az agynak, fokozza az állóképességet
  2. Védi a szív és az erek egészségét, csökkenti a magas vérnyomást
  3. Felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a cukorbetegség szövődményeit
  4. Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, epeáramlást fokoz
  5. Támogatja a látás-és hallásfunkciókat

A Natur Tanya® 100%  ízesítetlen, adalénanyagmentes, tiszta Taurin por a napi adagban 3000 mg taurint tartalmaz. Ráadásul, 1 zacskó taurin por 166 napra elegendő!  


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.