Főmenü Termékeink
Blog

60 napos tisztítókúra az egészséged és szépséged javára!

Natur Tanya® 60 napos Tisztító Program

Klorofill és 12 gyógynövény kivonat folyékony koncentrátuma, melyek hozzájárulnak a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához, és a salakanyagok kivezetéséhez. Tökéletes választás bőrpanaszok, szellemi és fizikai fáradtság esetén és azok számára, akik arra panaszkodnak, hogy alig esznek mégis híznak vagy reggelente gyűröttnek és fáradtnak érzik magunkat. A főzetet csak vízhez kell adni és elfogyasztani egyenlő arányban a nap folyamán. 

Natur Tanya® 60 napos Tisztító Program

5 meglepő dolog, ami a méregtelenítő kúra alatt tapasztalható

 1. Korábban kelünk az ébresztőóránál, javul a koncentráció és több lesz a napi mosoly

 2. Felgyorsul a lomha anyagcsere, ránk jönnek a régi nadrágok és nem szorít nap végén a cipő

 3. Eltűnnek a szemek alatti sötét karikák és vakítóbbá válik szemeink fehér része

 4. Fiatalosabbá válik az arckontúr, szebbé a bőr és erősebbé a haj

 5. Csökken a narancsbőr mennyisége és feszesebb lesz a kötőszövetet

Az alkalmazás 3 egyszerű lépésből áll

Puridren méregtelenítő kúra

A Tisztító Program összetevői

 • hozzájárulnak a szervezet általános egészségi állapotának javításához
 • támogatják külső és belső megújulásunkat
 • fokozzák szellemi és fizikai aktivitásunkat
 • megszépítik a bőrt és kötőszövetet
 • felgyorsítják az anyagcserét    

A Program összetevői

Fordítsd Te is egészséged és szépséged javára!

A 60 napos Tisztító Programot különösen ajánljuk

 • a felgyorsult életvitel egyensúlyozójaként

 • a tartós egészség és fiatalság megőrzéséhez, vagy visszaszerzésére a mindennapi jó közérzet javításához 

 • a külső kivetítőinken (alakunkon, hajunkon, bőrünkön, kötőszövetünkön) jelentkező elváltozások visszafordításához

Kezdődhet az újjászületésed? 

Fordítsd Te is egészséged és szépséged javára!

Salaktalanítás és sav-bázis egyensúly

Miért fontos az alternatív gyógyászat számára a test sav-bázis egyensúlyának fenntartása és a méregtelenítő, salaktalanító folyamatok fokozása? Mert betegségeink és tüneteink mögött meghúzódó okként tekint a salakanyag többletre és a savterhelésre.

Napjainkban egyre nagyobb savterhelésnek vagyunk kitéve. Ennek kisebb részét környezeti ártalmak, túlnyomó többségét pedig természetellenes cselekedeteink idézik elő, mint a mozgásszegény életmód, a silány tápanyag tartalmú ételek, vagy éppen a mindennapi stressz.

A savterhelés hatására a nyugati országokban a civilizációs betegségek száma folyamatosan és évről-évre nő. Példának okáért a II-es típusú diabetesek száma olyan mértékben emelkedik, hogy azt a legújabb járványként emlegetik, de ilyen betegség az elhízás és a magas vérnyomás is.

A savterheket, a testfolyadékok pH-értékeit a szervezet igyekszik egyre nagyobb és nagyobb energiaráfordítással fenntartani, de ez az idő más biokémia funkciók rovására megy, majd mindezen egyensúlyvesztés először tüneteket produkál, később pedig mindez betegséggé formálódik.

Salaktalanítás és sav-bázis egyensúly

60 napos Tisztító Program

Serkenti a szervezet lebontó-kiválasztó működését, a testünkben feleslegként felhalmozódott tápanyagok és salakanyag maradványok kivezetését. A sav-bázis egyensúlyt szabályzó és salaktalanítást fokozó gyógynövény összetevők hozzájárulnak testünk ökoszisztémájának összehangolásához, és támogatják kémiai, fizikai és lelki egyensúlyunkat.

Sav-bázis egyensúly

A sav-bázis egyensúlyt támogató életmód, étrend, és étrendi-kiegészítők a szervezet puffer mechanizmusait támogatják, hogy testünk az erre fordított energiát öngyógyító folyamataira fordíthassa. És ettől fogjuk Mi is, egyre jobban, és jobban érezni magunkat. 

Salaktalanítás

Salaktalanítással igyekszünk megszabadítani testünket a feleslegben raktározott tápanyagoktól és a salakanyag maradványoktól, mely cselekedetek hozzájárulnak EGÉSZségünk fenntartásához, és mindennapi jó közérzetünk, szellemi és fizikai erőnlétünk visszaszerzéséhez.

Salaktalanítás

Érdekességek a méregtelenítésről és sav-bázis egyensúlyról

 • A test 70%-a víz, minden biokémiai folyamat ennek a vizes közegnek a segítségével megy végbe. A szervezet legkisebb egységei a sejtek, ebben a vizes közegben élnek, dolgoznak. A sejtek (a kicsi Én-ek, mert ugyanúgy, kommunikálnak, dolgoznak, esznek, isznak, és ürítenek, mint mi) működése ennek a vizes közegnek a tisztaságától (pH) és tápanyagtartalmától függ.

 • Amitől öregszel (külső-belső öregedés) azok a bénító savak és mérgek a testben. Ezek a hulladék anyagok eltolják a pH értékeket, és ilyenkor legkisebb egységeid a sejtek lassúbb tempóra váltanak, tested pedig tünetekkel jelez (gyulladások, hangulatingadozás, emésztési zavar, bőrproblémák, súlygyarapodás, súlyvesztés…).

 • A figyelmen kívül hagyott tünetek idővel betegségekké formálódhatnak. A salaktalanítással és a sav-bázis egyensúly szabályozásával, lehetőséget adunk testünknek arra, hogy elvégezze csodálatos öngyógyító folyamatait.

 • Egy tisztítókúra jelentősen javíthat életminőségünkön, ami pozitív, mosolygós mindennapokat jelent, és számos tünet enyhülését mint például amit a  gyulladással járó betegségek okoznak - ahol helyileg a normál szöveti pH jelentősen eltér -, és a szervezet bázikus puffer kapacitásának növelése adjuváns módon segíthet a fájdalom illetve a gyulladás csökkentésben.

 • Ugyanakkor egy ilyen tisztító kúra a külső „kivetítőkön” is látványos, mint a kötőszöveten, ami feszesebbé válik, az arc bőrén, ami tiszta és szép lesz, a hajkoronánkon és körmeinken, melyek erősebbek és fényesebbek lesznek, a szemeinken, ahol a szemfehérje hófehér lesz, és ami egyenlő az egészséget sugárzó tekintettel. Nem utolsó sorban akkor is támaszkodhatunk rá, amikor súlycsökkentő diétákba fogunk, a célba érés és a dobogós hely magtartása okán, egyaránt.  
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - sav-bázis egyensúly és salaktalanító ivókúra 3*500ml Akció
Lipo+ folyékony koncentrátum 60 napos kúracsomag - 12 féle gyógynövény kivonat és FOS (fruktooligoszacharid) Natur Tanya® Akció
Natur Tanya® 60 napos Anyagcsere-serkentő Program. Karcsúsító Ivókúra, lassú anyagcseréhez. 6*500ml Akció

Natur Tanya® 60 napos Anyagcsere-serkentő Program. Karcsúsító Ivókúra, lassú anyagcseréhez. 6*500ml

36 615 Ft
32 954 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 32 954 Ft
Ez a termék jelenleg nincs készleten. Érdeklődés
Zsírégető koktélok | 24 gyógynövényből készült italkoncentrátumok. 2 x 500 ml Akció

Zsírégető koktélok | 24 gyógynövényből készült italkoncentrátumok. 2 x 500 ml

12 205 Ft
10 985 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 10 985 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.