A fermentált fekete fokhagyma ma már nemcsak élelmiszerként érhető el, hanem kapszulázott étrend-kiegészítők formájában is, így még könnyebben beillesztheted a mindennapi rutinodba. De nem minden termék egyforma minőségű! Ha valóban hatékony készítményt keresel, érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot.
- Standardizált S-allil-cisztein (SAC) tartalom
Az S-allil-cisztein a fekete fokhagyma egyik legfontosabb hatóanyaga, amely felelős az antioxidáns és immunerősítő tulajdonságaiért. Olyan készítményt válassz, amely feltünteti a SAC-tartalmat, mert ez garantálja a megfelelő hatékonyságot. - Növényi kapszulában kapható
A jó minőségű étrend-kiegészítők növényi alapú kapszulában érkeznek, melyeket úgy terveznek, hogy megvédjék a tápanyag-összetevőket a teljes felszabadulástól és a gyomorban történő széteséstől, és lehetővé tegyék a teljes feloldódást a bélben. Ráadásul így a terméket vegán étrendet követők is fogyaszthatják a zselatin tokokkal szemben. - Támogatja az immunrendszer normál működését
Tudományos kutatások igazolják, hogy a fermentált fekete fokhagyma hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez. Olyan terméket érdemes választani, amely ezt is feltünteti a csomagoláson. - Segíti a homocisztein- és koleszterinszint fenntartását
A fermentált fekete fokhagyma az immunrendszer támogatásán felül segíthet a vér lipidprofiljának javításában és a homociszteinszint egyensúlyban tartásában, ami különösen fontos a szív- és érrendszeri egészség szempontjából. - A kapszula tartalma ételek fűszerezésére is alkalmas
Ha nem szeretnéd kapszula formájában szedni, a kiváló minőségű fekete fokhagyma-kapszulák tartalmát kiszórhatod, és fűszerként is felhasználhatod, például salátákhoz vagy levesekhez. - Független, akkreditált laboratórium által ellenőrzött
Mindig ellenőrizd, hogy az adott étrend-kiegészítő átesett-e laborvizsgálaton, és független intézmények garantálják-e a tisztaságát és hatóanyagtartalmát. - Vegán, glutén- és laktózmentes formula
Ha ételintoleranciád van vagy speciális étrendet követsz, figyelj arra, hogy a termék mentes legyen a gluténtól, laktóztól és állati eredetű összetevőktől. - Jól tolerálható, nem okoz gyomor-bélrendszeri panaszokat
A nyers fokhagyma erős illata és csípős íze sokaknál emésztési panaszokat okozhat. A fermentált fekete fokhagyma-kapszulák viszont kíméletesek a gyomorhoz, és nem járnak kellemetlen mellékhatásokkal. - Szagmentes, kellemetlen utóíz nélkül
Az egyik legnagyobb előnye a fekete fokhagyma kapszulázott formájának, hogy fogyasztása után nem marad kellemetlen fokhagymaszag a leheletben vagy a bőrön keresztül kiáramló illatokban.
Ha egy igazán hatékony és jól tolerálható immunerősítő étrend-kiegészítőt keresel, amely az összes kritériumnak megfelel, válaszd a Natur Tanya® fermentált fekete fokhagymát, amely természetes módon járul hozzá az immunrendszered normál működéséhez.