Főmenü Termékeink
Blog

A kollagén fogyasztásának 6 legfőbb előnye

Címkék: Haj/Bőr/Köröm
Szerkesztő: Somogyi Rita

6 nyomós érv, hogy kollagént fogyassz!

A tested olyan, mint egy folyton újraépülő ház. A sejtjeid folyamatosan kicserélődnek, megújulnak egész életedben. A szervezet mindig abból építkezik, ami a rendelkezésére áll. És miért ne biztosítanád számára a lehető legjobb építőanyagot? Ami nem más, mint a KOLLAGÉN!

Ennek az inakat, kötőszövetet, izmokat, csontokat felépítő fehérjének a rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár, ami közül most 6-ot emeltünk ki!

kollagen-gogyasztas-elonye.jpg

1. Táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket

A Kollagén a haj, a bőr és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje. Kollagénnel a ráncok elsimíthatók, a striák és pattanások után megmaradt hegek halványíthatók. Ha dús hajkoronát, feszes, rugalmas bőrt, és erős körmöket szeretnél, akkor a kollagén kúra egyenesen kötelező!

2. Erősíti az izmokat, csontokat és fogakat 

Az emberi csontok szerves és szervetlen összetevőkben található meg a kollagén. A kalciumkristályok a kollagénre rakódnak rá, majd csonttá szerveződnek.  A kollagén alapvető szerepet játszik a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.

3. Regenerálja az inakat és szalagokat

Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagénfehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható. Ha rendszeresen sportolsz, akkor számodra az egyik legfontosabb kiegészítő a kollagén.

4. Építi a porcokat, védi az ízületeket

A porc a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A porcok egyik legfontosabb alkotó eleme a kollagén: 67% -át alkotja, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.

5. Edzi a kötőszövetet

A kötőszövet gyengülésével megjelenik a narancsbőr, hangsúlyosabbá válnak a striák, láthatóvá válnak a visszerek. Sőt, a kötőszövet nem csak a kültakarónkat jelenti, minden szervet kötőszövet ölel, így pl. a horkolás is kötőszöveti gyengeséggel függ össze, a lágy szájpad okozza. 

6. Hiánya bőrpanaszokat okozhat

A kollagénhiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek. Pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök – ezernyi bőrhiba bukkanhat fel.

TUDTAD?

A szervezet kollagén termelése évről-évre csökken, a lassulási folyamat már 20 éves kor után megkezdődik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben elkezd a pótlást!

AKCIÓ! Kollagén 60 napos kúracsomag -10 % kedvezménnyel!

Vásárold meg 22 995 Ft  helyett MOST 20 695 Ft-ért a 60 napos Facelift kúracsomagot! !

Ne maradj le! Az ajánlat a készlet erejéig él!

Rendeléshez kattints! >>>

facelift-kollagen-csomag.png

+ 1 Tipp:

Inkább cappuccino vagy frissítő áfonya ízű italpor formájában szeretnéd biztosítani a szervezeted számára szükséges kollagént? Akkor neked a hal kollagén és marha kollagén legjobb tulajdonságait tökéletes kombinációban egyesítő Natur Tanya® Kollagén italporokat ajánlom! 

Nézz körül a webáruházunkban
Ez a termék jelenleg nincs készleten. Érdeklődés
FERMENTÁLT HIALURONSAV DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Burián Kitti
Ha minden igaz holnap már meg is kapom, nagyon várom
Felföldi Csilla
minden cseppje arany és tök jókat írtok. De még ezeken kivül is sokmindenre van jó hatással a kollagén.
Mariann
tényleg nagyon jó én hialuronsavval és c-vitaminnal együtt szedem, bőröm nagyon problémás az arcomon, de látok javulást és egy kicsit feszesebb a bőröm is, pedig csa 1 hanapja fogyasztom
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.