Több kedvezménnyel és akcióval is fel vagyunk vértezve!

 kedvezmeny.png

Hűségpontok:

Minden 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá, amivel akár már a következő vásárlásod végösszegét is csökkentheted!
 

Vásárlási összeg szerint:

40.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 3% kedvezményt,
50.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 5% kedvezményt,
60.000 Ft feletti vásárlásod összegéből pedig 7% további kedvezményt 
írunk jóvá a végösszegből!
 

Csomagakciók: 

Rengeteg termékünknél láthatod, hogy azokat csomagakcióban kínáljuk, így akár még fél áron is vásárolhatsz!  Segítségképpen ezt vizuálisan is megjelenítem Neked: 

Webáruház magyarázat

Ingyenes kiszállítás:

A szállítási költség 20 000 Ft alatt egységesen 1270 Ft, de ha rendelésed eléri a 20 000 Ft-os összeget, úgy a szállítási költséget mi fizetjük, így a kiszállítás INGYENES!
 

Rendszeres akciók:

Érdemes minket folyamatosan nyomon követni, hiszen hetente frissülnek akcióink. Nézd meg például a Dr. Chen termékeket, mert most az egész családra kiterjesztett, 10%-os kedvezménnyel pakolhatod őket a kosaradba. 

Magyarázatok:


Mit jelent a csomagakció?

Például 2+1 csomagakció esetén, ha 2 darabot vásárolsz, akkor a harmadikat automatikusan ajándékba adjuk. Így egy termék ára 33 %-kal csökken. 5+5 csomagakció esetén 5 megvásárolt darab után még 5-öt kapsz tőlünk teljesen ingyen, így egy termék ára 50%-kal lesz kevesebb!
 

Miért jobb így rendelni?

Ez nem csak arról szól, hogy így olcsóbban jutsz hozzá a termékekhez, a cél minden gyártónál közös: a kiegészítőket kúraszerűen kell alkalmazni! Ezért a kúracsomagokat kedvezményesen biztosítják, hogy ezzel ösztönözzenek arra, hogy csináld végig a megfelelő időtartamú kúrákat.
 

Hogyan add le csomagakciókra a rendelésed?

Ezt a részt is vizuálissá teszem részedre!

Így add le a rendelésed!

Mikor kapod meg a csomagod?

Amennyiben a rendelésed adott napon, 15 óráig beérkezik hozzánk, azt már másnap házhoz szállítjuk. Pénteki (15 óráig leadott) rendelésed hétfői napon, szombati és vasárnapi rendelésed keddi napon veheted át. A házhozszállításról a Sprinter futárszolgálat gondoskodik. 

Ha bankkártyás vagy előreutalásos fizetési módot választottál, a csomagodat akkor tudjuk feladni, amint beérkezett számlánkra a pénz, ez általában az alábbi  táblázathoz képest +1 napot vesz igénybe, de mindenképpen egyeztetünk Veled a kiszállítás időpontjáról.

untitled.jpg