Adatvédelem, személyes adatok

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.
A vevőnek lehetősége van a vételárat és az esetleges szállítási költséget előre átutalni vagy bankkártyás fizetéssel a weboldalon teljesíteni, ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-121281/2017.

2. A Szolgáltató a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadhatja. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak további személyeknek átadni.
 
3. A weboldal megtekintésének, nem feltétele a személyes adatok, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlen ezek rendelkezésünkre bocsátása. Ezen adatok megadásakor a felhasználó beleegyezik abba, e szolgáltatások igénybevétele esetén személyes adataikat felhasználjuk azonosításuk érdekében.

4. Külön rendelkezés hiányában www.anatur.hu webáruház üzemeltetője megrendelésnél/regisztrációnál megadott e-mail címre a későbbiekben tájékoztatást küldhet akcióiról és újdonságairól.