Köszöntünk az A natur! oldalán.

 Pocsai Krisztina és Rudolf Rita az anatur.hu tanácsadói.

 

Lapozható katalógusunk

 lapozhato-katalogus-ikon.png

 

Anno 1990’

… egy szerelemmel kezdődött…

Az egész egy családi vállalkozással indult, amikor 1990-ben megnyitott egy apró kis biobolt, az Oktogon téren. A természetgyógyászat a család számára maga volt a szerelem. Ez az óta mit sem változott, sőt ez a vonzalom ma már negyed évszázada tart, és az évek alatt összegyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően mindez egyre csak erősödött a természetgyógyászat irányába.

„Az üzletünkbe betérő vásárlóktól tanultuk a legtöbbet. Az Ő tapasztalataik, visszajelzéseik napról-napra bővítették alaptudásunkat, mely e nélkül a gyakorlati tapasztalás nélkül hiteltelen, és semmis lenne. ”

Kik vagyunk mi?

…negyed évszázados tapasztalat az étrend-kiegészítők területén…

Az évek alatt megszerzett tudás és tapasztalat adta alapokra építve, az étrend-kiegészítők szakértőivé váltunk. És hogy kik vagyunk mi? Rudolf Rita és Pocsai Krisztina, akik csak megbízható, egyedi és minőségi termékek mellé adják a nevüket. Úgy, ahogy azt már visszatérő vásárlóink is megszokhatták. Ennek köszönhetően az anatur weboldalán kizárólag tudatosan válogatott natur- és biotermékekkel találkozhatsz.

A tanulmányaink során betekintést nyerhettünk a hagyományos gyógyszerekkel történő orvoslásba is, ami csak megerősítette bennünk azt a tényt, hogy vissza kell térnünk a több ezer éves népi gyógyászathoz. Hisszük, hogy az orvostudomány és a természetgyógyászat jól kiegészíthetné egymást (semmiképpen sem helyettesíthetné). Tudjuk, hogy a törvényi szabályozás nem teszi lehetővé, hogy tápanyagoknak hatást tulajdonítsunk, nem is szeretnénk a törvénnyel szembe menni, de szőnyeg alá söpörni és elfeledtetni ennyi év tapasztalatát sem engedhetjük. Míg élünk hirdetni fogjuk a prevenciót.

 „Csak olyan termékek és szolgáltatások mellé adjuk nevünket, aminek hatásáról meggyőződtünk, így ezekben Te sem csalódhatsz.”

Hitvallás

….tápanyagok nélkül nem üzemelünk…

Szervezetünk biokémiai folyamatok ezreit bonyolítja le nap, mint nap. Ehhez természetesen a testnek - csakúgy, mint egy gépnek is - rendszeres karbantartásra, tisztításra és üzemanyagra van szüksége. Ha a szervezet koszos, a tápanyagok sem szívódnak fel, így a méregtelenítés és a célzott tápanyagok (ásványok, vitaminok, enzimek, fehérjék, szénhidrátok…) bevitelének egyensúlyát szeretnénk, szélsőségmentesen elültetni a fejekben, prevenciós céllal.

„Tudjuk, ezért valljuk is, hogy a mai kor embere – köszönhetően a tömegtermelésnek és tömegtermesztésnek – tápanyagokat tartalmazó kiegészítőkre és rendszeres méregtelenítésre szorul, egészségének fenntartása vagy annak visszaszerzése érdekében.
Ezért szándékuk minél szélesebb körben megértetni a természeti és természetgyógyászati alaptörvényeket, melyek a tartós egészség elengedhetetlen részei.”

Sok vásárló a marketinghirdetések alapján választ terméket, pedig rendelkezésére állhatna célzottabb, hatékonyabb vagy akár olcsóbb alternatíva is az adott probléma kezelésére.
Mivel tudnék lefogyni? Milyen vitamint szedjen a gyerek? Cukorbeteg a nagypapa? Segítünk, hogy személyre szabottan választhass!  

„Meg szeretnénk értetni a fogyasztókkal, hogy csodaszerek nincsenek. Nem létezik tartós változás életmódváltás nélkül. A rendszeresség, a tudatosság és az arany középút olyan természeti törvények, melyek figyelmen kívül hagyása az egyént idővel a betegség(ek) karjába löki.”

Anatur.hu – Életmód és tápanyag iránytű

…az étrend-kiegészítők tápanyagok…

Sem tápanyagok nélkül, sem nagytakarítás nélkül nem üzemelünk. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szervezet rendszeres méregtelenítésére, a testmozgás és folyadékbevitel fontosságára. A szervezet évenkénti nagytakarítása, méregtelenítése-lúgosítása, a rendszeres étkezés és testmozgás, a napi folyadékbevitel, a célzott tápanyagok fogyasztása mind-mind egymáshoz szorosan kapcsolódó apró kis puzzle-ék, amik kiadják az egészet, az EGÉSZséget, ha úgy tetszik a tartós fiatalságot, a mindennapi szellemi-és testi jólétet.

„Csak minőségi alapanyagokat támogatunk, kizárólag válogatott kiegészítők mellé adjuk nevünket.”

  • Hiszünk a böjtben
  • Hiszünk a méregtelenítésben
  • Hiszünk a minőségi alapanyagokban
  • Hiszünk az arany középútban
  • Hiszünk a prevencióban


Nem fogadjuk el a szélsőségeket, mert azok csakis az egyensúlyvesztést támogatják, aminek a végállomása a betegség. Nem fogadjuk el az MLM rendszerek üzletpolitikáját, ezért MLM rendszerben működő termékeket nem támogatunk.

Kellemes böngészést, Jó Egészséget!

Pocsai Krisztina és Rudolf Rita
étrend-kiegészítő termékek szakértői