„A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre.
Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.”

Kollagén

– haj, bőr, köröm és porckúra

A csomagban 2 palack, 40 napos kúrához elegendő, folyékony Kollagén koncentrátum található. A palack tetején lévő adagolókupak segítségével, napi 3000 mg kollagén vihető be a szervezetbe, a haj, a bőr, a körmök –és a porcok egészségéért.    

kollagen-akcio-kollagen-vasarlas-kollagen-webaruhaz.jpg

Kollagén 

– az elasztikusság fehérjéje

A kollagén a szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A bőr 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a test fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek, biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát.

A Kollagén

táplálja és felépíti a porcokat, a csontokat, az inakat, az izmokat, az ereket, a bőrt, és a szalagokat. Fontos szerepet játszik a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja a fogak és a csontok egészséges fejlődését.

Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban vagy a gyógyítás folyamatában, a szervezet kollagénhez nyúl.

Alapvetően

- 5 típusú kollagént különböztetünk meg,

melyek hely szerint megtalálhatóak;

  • I. típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok.
  • II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete,
  • III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák.
  • IV. típusú kollagén; vese és belső szervek,
  • V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete.

A Kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. Fordítsd egészséged és szépséged javára!

Összetevők:

Tápanyagok / hatóanyag a napi adagban (25ml)
Hidrolizált kollagén 3000 mg
Aloe vera gél 200 mg
Csipkebogyó száraz kivonat (4:1) 100 mg
Tengeri elasztin 30 mg


Felhasználási javaslat:
napi 2 x 12,5ml (adagolókupak az üveg tetején), étkezések után magában, vagy egy pohár folyadékban feloldva.

Kiszerelés: 2X500ml

OETI: 12097/2013

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.