Kollagén – haj, bőr, köröm és porckúra

Tudod, hogy akár 130 évig is élhetnél teljes fizikai erőnlétben és fiatalos külsővel? A Kollagén a test első számú fehérjéje, ami segíthet Neked ebben! A csomagban 2 palack, szabadalommal védett, 40 napos kúrához elegendő, folyékony Kollagén található. A palack tetején lévő adagolókupak segítségével napi 3000 mg Kollagén mátrix® vihető be a szervezetbe, a haj, a bőr, a körmök –és a porcok egészségéért.   
A kollagén a szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A bőr 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a test fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek, biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát.

A Kollagén táplálja és felépíti a porcokat, a csontokat, az inakat, az izmokat, az ereket, a bőrt, és a szalagokat. Fontos szerepet játszik a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja a fogak és a csontok egészséges fejlődését. Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban vagy a gyógyítás folyamatában, a szervezet kollagénhez nyúl.

Kollagén szabadalom

Ez a Kollagén koncentrátum olyan szabadalommal védett Kollagén mátrix®-ot tartalmaz, ami lehetővé teszi, a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára. 

I. típusú kollagén: bőr, csontok, ínak, szalagok.
II. típusú kollagén: porc és szem szerkezete.
III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák.
IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek.
V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete.

Kollagén mátrixból a test, megfelelő típusú kollagént szintetizál a szövetei számára. Ehhez a folyamathoz C-vitamin jelenléte szükséges. Ezért, egészítsd ki a kúrát napi 2000mg szerves formájú C-vitaminnal. A C-vitamin nélkülözhetetlen antioxidáns a kollagén képzéshez és a kollagén beépítéséhez.

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású Kollagén mátrix®.
Fordítsd egészséged és szépséged javára!

A Kollagén

...táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket
A haj, a bőr és a körmök kollagént esznek reggelire és vacsorára. Ha mind a két étkezésnél kerül az asztalra kollagén molekula, akkor hajunk, bőrünk és körmeink szépsége fenntartható. A Kollagén a haj, a bőr  és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje.
...erősíti a kötőszövetet

A kötőszöveti gyengeség lehetőséget ad a striák, a narancsbőr –és a visszerek megjelenésének, de tipikus kötőszöveti gyengeség például a horkolás is, amikor a lágy szájpad veszít rugalmasságából és így alakul ki a közismerten kellemetlen kórkép. Minden szervet kötőszövet ölel körül!
... hiánya olyan bőrpanaszokat okozhat,
mint a pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök
A kollagén hiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek.
...táplálja az izmokat, csontokat és fogakat
Az emberi csontok szerves (kollagén) és szervetlen összetevőkből állnak. A kollagénre rakódnak rá a kalciumkristályok és csonttá szerveződnek.  A kollagén szerepet játszik a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.
...táplálja az ínakat és szalagokat
Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagén nevű fehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható. 
...építi a porcokat, védi az ízületeket
A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.

„A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre.
Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.”

Összetevők:

Tápanyagok / hatóanyag a napi adagban (25ml)
Hidrolizált kollagén 3000 mg
Aloe vera gél 200 mg
Csipkebogyó száraz kivonat (4:1) 100 mg
Tengeri elasztin 30 mg


Felhasználási javaslat:
napi 2 x 12,5ml (adagolókupak az üveg tetején), étkezések után magában, vagy egy pohár folyadékban feloldva.
Kiszerelés: 2X500ml
OETI: 12097/2013

Részletesebben:

Tik-tak, tik-tak, tik-tak ... >>>