Termékeink Főmenü
Blog

Szép álmok, nyugodt nappalok

Kommentek száma: 0
A szorongás és a következményeként jelentkező álmatlanság tönkreteszi az egészséget. Szerencsére ismerünk ellene természetes, gyógynövényes megoldást!

Nem nehéz az iskolatáska!

Kommentek száma: 1
Mutatok néhány táplálékot, amivel nem csak szellemi teljesítmény, de fizikai állóképesség is felturbózható!

Bazi nagy Expressz-lagzi

Kommentek száma: 1
Ez egy történet a barátnőimről, akiken egy esküvő előtt úrrá lett a pánik, a hirtelen megjelent plusz kilók miatt. Én pedig Expressz sebességgel szállítottam a legjobb megoldást!

Női gondok? Kutya bajod se legyen!

Kommentek száma: 1
Hüvelyi fertőzések, női bajok? Ezek nem csak (egy)nyári problémák; ma már minden nőt érintenek. Ha természetes, a rezisztens mikrobák ellen is ható megoldást keresel, mutatom! >>>

Új dalom: múlik a fájdalom, ha nálam a NO-DOL-om!

Kommentek száma: 2
Címkék: Házi praktikák
A fájdalom trükkös dolog, azonban Te is kitrükközheted, méghozzá gyógyszerek nélkül egy egyszerű módszerrel. Mi az a hideg- vagy melegterápia, és mikor melyiket alkalmazd? Mutatom!

4 tipp, hogy könnyen menjen a Candida-diéta

Kommentek száma: 4
4 könnyen betartható ötlettel segítjük a sikeres Candida-diétát. Ha ezeket az egyszerű tippeket megfogadod, nem kínlódásként fogod megélni ezt a néhány hónapot, ami előtted áll.

A szagértő válaszol

Most végre kiszagoltuk, mi áll a kellemetlen lehelet, a büdös izzadtság és a bűzös bélgázok hátterében. Ha elolvasod, azt is megtudhatod, milyen megoldásokkal csillapíthatod őket.

Agyaljunk!

Kommentek száma: 4
Tehetünk-e azért, hogy a testünk elkerülhetetlen öregedése ne vonja magával elménk képességeinek hanyatlását? Szellemünk egészsége, fiatalsága megőrizhető – természetesen!

Nézd, mi mindent tehetsz a látásodért!

Kommentek száma: 3
Természetellenes életvitelünk óriási erővel rombolja szemeink egészségét. Jó hír azonban az, hogy kis odafigyeléssel és célzott tápanyagokkal még a komolyabb látásproblémák is...

Sokak gondja, a gomba

Kommentek száma: 2
Ha nem látunk időben hozzá a lábgomba elpusztításához, a bosszantó paraziták könnyen átköltöznek a körmeinkre is, ahonnan megszabadulni tőlük már komoly erőfeszítéseket igényel.