Nátha, influenza? Gyógyulj gyorsan!

Ember jár a Holdon, de nátha ellen még nincs orvosság. Az influenzagyógyítás hasonlóképp; gyógyszerrel egy hét, nélküle 7 nap. Kipróbáltam, hogy medicinák helyett természetes, szerves tápanyagok segítségével milyen gyorsan jövök ki a náthával, torokfájással kezdődő lázas kórságból? Jelentem: másfél nap volt!

Hihetetlen? Pedig így igaz – persze nem citromos teákkal értem el. Ha kíváncsi vagy az én bevált receptemre, próbáld ki te is, nem lesznek titkok.

Utálsz náthás, influenzás lenni? Gyógyulj gyorsan és természetesen!

Bevallom, a sok-sok könnyen elérhető nyári gyümölcs, zöldség miatt a multivitamin-pótlásra nem fordítottam elég gondot az utóbbi hónapokban. Vélhetően kellett volna, hiszen kellő ásványi anyaggal, vitaminnal, nyomelemekkel felvértezve meg sem rendül az immunrendszer egy kis megfázástól. Az ételeink azonban már korántsem tartalmaznak annyi mikrotápanyagot, mint akár néhány évtizeddel ezelőtt. Azt hiszed, hogy jól belaktál friss, értékes gyümölccsel, zöldséggel, miközben épp az értékes tápanyagok hiányoznak az ételeinkből.
Tudtad? A Gödöllői Agrártudományi Egyetem kutatása szerint az elmúlt évtizedekben sokkoló mértékben, 30-60%-al olykor 90%-al csökkent a mikrotápanyag-értékük a haza zöldségeknek, gyümölcsöknek.

Hátha elkerül a nátha?

Vitalitás nélkül biztosan nem! A télnek ezért biztosan vitaminokkal alaposan feltöltekezve indulok neki. A Vita-min® plus multivitamint választottam – ez egy világszabadalommal védett készítmény, amely kelátolt formában tartalmaz minden szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. Ez a természetes kémiai kötés garantálja az extra magas biohasznosulást, aminek pedig a kiváló immunerősítő hatás köszönhető!

Ezeknek a vitaminok azonban idő kell – kezd el velük az immunerősítő kúrát mielőbb! Ha pedig már „dáthásan” olvasod ezeket a sorokat, íme a lista, ezeket szerezd be, hogy Te is olyan gyorsan megszabadulj a kórságtól, mint én:

 • Alkoholmentes Echinacea csepp.
  Immunerősítő kúra? Akkor kasvirág. Ez pedig itt a koncentrált hatás! Ez a manna tényleg gyorsan új életre kelti, aktiválja az immunrendszert.
 • Alkoholmentes Propolisz csepp.
  Kiváló baktérium-, vírus-, parazitaölő, szabadalmakkal védett készítmény. Olyan tiszta és sűrű, amilyet még magam sem láttam, és nagyon finom, „virágillatú” az íze. Köze sincs az alkoholos változatokhoz!
 • Propolisz szopogatós tabletta.
  Tiszta propolisz ötféle ízben, összetételben. Természetes antibiotikum torok- és hangszálgyulladás, rekedtség ellen. Teljesen más, mint a szopogatós tabletták, szinte azonnal hat és nem elfedi, hanem megszünteti az okokat!
 • Szerves C-vitamin és Szerves Cink.
  Lényeges, hogy a kettőt egyszerre szedd. Klinikai kutatások szerint ők ketten együtt a felére csökkentik a gyógyulási időt. Egész biztosan nagy szerepük volt a gyors gyógyulásomban!
 • 100%-os, Gyógyszerkönyvi tisztaságú, Ausztrál Teafa olaj. Természetes antibiotikum 2. Másképp hat, mint a propolisz, és nem is érdemes annyit használni belőle, mégis kihagyhatatlan, mint helyi fertőtlenítő. Elég 3-4 cseppet a fogkrémedre cseppenteni belőle, garantáltan fertőtleníti a szád, a torkod, de mivel illékony, még az orrüreget is a baciktól!

Talán már magad is ismered ezeket az immunerősítő gyógynövényeket, természetes tápanyagokat. Miért mások ezek, mitől hatnak ilyen szuper jól megfázás ellen is? Egyrészt azért, mert szinergikusak - egymást felerősítik.
Másrészt, mert a gyártójuk mindegyik természetes anyaggal elkövetett valami varázslatot, amitől egyenként vizsgálva is minden készítmény egyszerűen kiemelkedő! Mint azt a másfél napos gyógyulási időm is mutatja, a tények nem hiába győztek meg. Az a minimum, hogy 100%-ban tiszták és természetesek. Miért lehet különösen büszke rájuk a gyártójuk?

Az ESI® Echináciákra® azért, mert:

 • Kétféle Echinacea-kivonatot egyesítenek!
 • Bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak!
 • Garantált bennük a fő hatóanyag!
 • Hatásukra a sejtek fokozottabban termelnek egy speciális, természetes antivirális anyagot, az interferont.
 • Influenza, megfázás ellen jobb sem kell!
 • Alkoholmentesek! Allergiás vagy érzékeny bélrendszerűeknek és gyermekeknek is adható, különösen az Echinacea Csepp, de
 • Torokspray és Kapszula formában is kapható!

A Specchiasol® Propoliszokra azért, mert:

A Naturtanya® Szerves C-vitaminra azért, mert:

 • Magyar termék, magasan biohasznosuló, hatékony C-vitaminnal!
 • Épp úgy készült, ahogy Szent-Györgyi Albert megálmodta:
 • 1000 mg tablettánként, szerves, természethű, speciális kémiai szerkezettel!
 • Ez az a forma, amit a szervezet könnyen felismer és hasznosít!
 • Folyamatos felszívódás - lassú kiválasztódás!

A Naturtanya® Szerves Cinkre azért, mert:

 • Magyar termék, nagy dózisú, szerves cinkkel!
 • Magas- és sejtszintű biohasznosulást eredményez!
 • A szervezet könnyen felismeri és hasznosítja!
 • Több mint 300 enzim alkotóeleme, megszámlálhatatlan biokémiai folyamat része.
 • A Szerves cink, a Szerves C-vitaminnal kombinálva hatásosabb immunerősítőnek bizonyult az influenza vírus ellen, mint a kontroll csoportban résztvevőknek adott védőoltás hatása!

ESI® Ausztrál Teafa Olajra azért, mert:

 • 100%-os, Gyógyszerkönyvi tisztaságú!
 • Minimum 38%-ban(!) tartalmazza a hatásért felelős terpéneket.
 • Antiszeptikus, antimikróbás és gyulladáscsökkentő tulajdonságát modern tudományos kutatások is alátámasztják!
 • Tökéletes természetes anyag influenza, megfázás, nátha ellen!
 • Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható!

Nátha? Influenza? Megfázás? Plusz egy tipp!

Immunerősítő méregtelenítéssel a megfázás elkerül!
El kell árulnom még valamit, mert nyilvánvalóan sokat számított a gyors regenerálódásomban: épp egy méregtelenítő-lúgosító kúra elején tartottam, amikor elkapott a nátha. Ez a kúra önmagában is megmozgatja a kiválasztó szerveket, hiszen azon dolgozik, hogy minél hatékonyabban távozzanak a testből a méreganyagok, savak. A munkával nem állt le a megfázás idején sem, sőt, igyekezett mindentől gyorsan megszabadítani, amivel az immunrendszerem már elbánt. A neve:

Puridren® Főzet

Ez a zseniáis főzet nem más, mint a természetgyógyászat alapja! Bármi bajod is van, ez legyen az első lépés. A Puridren® Koncentrátumot azonban nem csak akkor ajánlom, ha beteg vagy. Évente egyszer (ha dohányzol, sokat bulizol, alkoholt iszol, rosszul étkezel akkor kétszer) szinte kötelező végig csinálni vele egy kúrát.

A minimumkúra 60 nap, de annyira könnyű dolgod van vele, hogy észre sem veszed, milyen komoly kúrát végzel épp el: mindössze egy kupaknyit kell hozzáadnod egy másfél literes mentes vízhez, majd egész nap egyenlő arányban megiszogatni. Finom íze van, ha szereted a kellemes gyógynövényes teák ízvilágát, ebben sem fogsz csalódni. Hiszen ez is növényi koncentrátum: 12 olyan gyógynövényből áll, amely minden belső elválasztású mirigyet célba vesz, hogy méregtelenítse, lúgosítsa az egész szervezetet!