Főmenü Termékeink
Blog

Kapszaicin - a zsírégetés királya!

Chili - hatékony és természetes zsírégető

Nehezen mennek le a kilók, vagy el sem indulnak? Ez az újgenerációs, bélmikrobiom tápláló zsírégető tabletta, egyszerre több mankót is ad ahhoz, hogy beinduljon a fogyás. Az összetevők csökkentik a bőr alatti és a szervek körüli zsigeri zsírokat, növelik a jóllakottság érzését, illetve számos anyagcsere útvonal szabályozásával serkentik az anyagcserét, ami már 20%-kal is több lehet akár, az első fél órában.

Chili - hatékony és természetes zsírégető tabletta

Mit tartalmaz a zsírégető Chili tabletta?

Védjegyzett és szabadalmazott chili paprika kivonatot. Védjegyzett inulin prebiotikumot (Frutafit®) és zöld teából kivont EGCG antioxidánst.

3 féle kapszaicin vegyületet (kapszaicin, dihidrokapszaicin és nordihidrokapszaicin).

Ez tablettánként 15 db chili paprika koncentrátumnak felel meg.

Mit tartalmaz a zsírégető Chili tabletta?

8 érv a zsírégető Chili tabletta mellett

  • Bélmikrobiom moduláló testsúlycsökkentés
  • Firmicutes/Bacteroidetes arány helyreállítás
  • Jólakottság érzésének növelése
  • Termogenikus zsírégetés
  • Régi zsírszöveteket fokozott bontása
  • Bőr alatti és szervek körüli zsigeri zsírok csökkentése
  • Fokozott anyagcsere, számos anyagcsere útvonal szabályozásával
  • Életmódváltó testsúlycsökkentés, jojó-effektus nélkül

Chili - étvágycsökkentés és zsírégetés természetesen

A bélmikrobiom kulcs a fogyáshoz, a Chili a bélmikrobiomhoz

A bélmikrobiom bizonyítottan kapcsolatban áll az elhízással és az elhízottsággal összefüggő metabolikus betegségekkel, illetve gyulladásokkal.

A bélbaktériumok kulcs szerepet játszanak a lassú anyagcserében, a zsigeri zsírok gyarapításában, a sikertelen vagy jojó effektussal végződő fogyókúrákban, az inzulinrezisztenciában, a 2-es típusú cukorbetegségben, a zsírmájban és a magas vérnyomásban. (1)

Firmicutes és Bacteroidetes arány és az elhízás

Nyugati étrend és életmód hatására a bélmikrobiomban a Firmicutes és a Bacteroidetes törzsek egymáshoz viszonyított aránya megváltozik. Elhízás estén megnő a Firmicutes törzs tagjainak száma, lassúbb anyagcserét, étvágyzavarokat, zsírraktározást és gyulladásokat előidézve.

Az inulin, az EGCG és a chili paprika kapszaicin vegyületei nagyszerű opciók a mikrobiom-barát testsúlycsökkentéshez, segítenek helyreállítani a Firmicutes/Bacteroidetes arányt. Zsírégető, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő hatásukat a bélmikrobiomon keresztül fejtik ki. (23)

A fogyáshoz nem elég csökkenteni a kalóriabevitelt!

A bélmikrobiom kutatások rávilágítottak, hogy a súlykontroll nem egyenlő azzal, hogy csökkentjük a kalóriabevitelt. Olyan táplálékokat kell fogyasztanunk, amelyek jót tesznek a bélmikrobiomban élő, hasznos bélbaktériumainknak!

A bélmikrobiom összetétele szerencsére étrenddel és életmódi változtatásokkal kedvező irányba befolyásolható. Az inulin, az EGCG és a chili paprika vegyületei, nagyszerű opciók a mikrobiom-barát testsúlycsökkentéshez.

Firmicutes és Bacteroidetes arány és az elhízás

Zsírégető Chili - Hozd ki magadból a maximumot!

INULIN CIKÓRIÁBÓL

A chili tablettában szabadalommal védett (Frutafit®) inulin található, amit cikória gyökérből vonnak ki. Az inulin egy prebiotikus rostanyag, ami a jótékony bélbaktériumokat táplálja a bélflórában.

Ezek a hasznos baktériumok posztbiotikumokat fermentálnak belőle, mely vegyületek segítik a bélmikrobiom egyensúlyát, védik és regenerálják a bél-gát hámsejteket, és felgyorsítják az anyagcserét. A bélmikrobiom egészsége létfontosságú a helyes immunválaszokhoz, a vércukorszint szabályzáshoz, meghatározó általános egészségünk és élettartamunk szempontjából is. (4)

EGCG ZÖLD TEÁBÓL 

Az epigallokatekin-3-gallát (EGCG) a zöld tea egyik legfőbb flavonoidja. Egy erőteljes, egy epigenetikusan aktív antioxidáns. Ez azt jelenti, hogy a minket érő stressztől és helytelen táplálkozásból adódó bélmikrobiomot és a sejteket károsító melléktermékek, pl. szabad gyökök és gyulladást keltő vegyületek semlegesítője.

Az EGCG kedvezően befolyásolja a bélmikrobiom összetételét, aktívan részt vesz a Firmicutes/Bacteroidetes arány helyreállításában. Felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a zsigeri zsírok mennyiségét és a máj zsírtartalmát.

Az EGCG természetes vércukorszint szabályzó és növeli a sejtek inzulinérzékenységet. Enyhíti az oxidatív stresszt, és szabályozza a mitokondriális működést a sejtekben. Megnöveli az energiafelhasználást és felgyorsítja a fogyást, csökkenti a zsírtömeget és megkönnyít a súlymegtartást a fogyás után. (4)

Zsírégető chili kapszaicin érdekesség

KAPSZAICIN CHILIBŐL

A kapszaicin a legtöbbet tanulmányozott természetes, ún. termogén zsírégető hatóanyag. Számos további bizonyított élettani hatással, pl. a gyulladások csökkentése, reumás gyulladások visszaszorítása, rákprevenció az apoptózis növelése által és jelentős antioxidáns tulajdonságok.

A kapszaicinnek kedvező hatása van a 2-típusú cukorbetegségre, az emésztőrendszerben gátolja a Helicobacter pylori szaporodását és mikrobaellenes (fitoncid) tulajdonsággal is rendelkezik.

A kapszaicin elhízás elleni hatása összefügg a gyomor-béltraktus és a bél mikrobiom funkciójának modulációjával, a jólakottság érzésének növelésével, melyet a hipotalamusz neurális hálózatai szabályoznak és a termogenikus zsírégetéssel, ami a zsigeri zsírokat is csökkenti. (6,7)

A Scoville-féle csípősségi egység

A Scoville-féle csípősségi egység (SHU: Scoville Heat Unit) egy olyan mértékegység nélküli szám, amely a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi, és azt mutatja meg, hogy a vizsgált mintát hányszorosára kell hígítani, ahhoz, hogy a csípős érzést már ne érezzük.

A Chili tabletta kapszaicinoidok (MaxiTherm®), deklarált 300,000 SHU/g értékkel rendelkeznek.

A Scoville-féle csípősségi egység, kapszaicin chiliből

Ezért nem okoz irritációt a 15 db chili paprika a Chili tablettában

A kapszaicin valójában csak nagy dózisban adagolva fejti ki testsúlycsökkentő hatását.

Ugyanakkor, ha naponta 15 db chilit kellene elrágcsálnunk, akkor az gyomor- és bélrendszeri panaszokat, irritációkat okozna a szájban és emésztőrendszerben is. Mindezt úgy kerülhető el, ha a csípős vegyületeket mikrokapszulázzák, a tablettázás előtt.

MIKROKAPSZULÁZOTT VitaPearlTM TECHNOLÓGIA  

A mikrokapszulázási technológia (VitaPearlTM) olyan eljárás, ahol minden egyes kapszaicin részecskét, mikrogömbökbe zárnak, majd a hatóanyagszemcséket egy szabályozott bomlású, pH-érzékeny védőburokkal látják el.

Ezek a mikrogömbök sűrítik a tablettát. A mikrogömbök csak a bélben oldódnak és elnyújtottan adják le a hatóanyagot, mindenféle mellékhatás nélkül. 

VitaPearlTM Hordozórendszer

Mikrokapszulázott VitaPearl technológia

Anatur tipp:

Ismerkedj meg a helyi zsírpárnák és narancsbőr elleni Chili géllel is! Használd külsőleg, hogy fokozd a hatást. Azonban kérjük, hogy mindemellett soha ne feledkezz meg arról, hogy mikrobiom-barát étrendet folytass és maradj aktív, a sikeres életmódváltó testsúlycsökkentés érdekében!

Nézz körül a webáruházunkban
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Chili gél DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Chili gél DUOPACK -10% kedvezménnyel

8 140 Ft
7 326 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 7 326 Ft
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.