Együnk baktériumokat!

Igen, fantasztikus lehetőség hasznos baktériumokat fogyasztani, szépségünkért és egészségünkért! Ezek a parányi mikroorganizmusok ugyanis megvédenek minket a fertőzésektől, segítik az emésztést, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában és a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Védenek, szépítenek!

Évente kétszer biztos, hogy csinálok bacikúrát. Megijedni azonban nem kell, amit eszek, azok hasznos baktériumok, és azért teszem, mert valóban sokáig távol tartja puffadásos tüneteimet, szebb lesz tőle a bőröm, és erősebb az immunrendszerem. Vagyis érzem és látom is a hatását!  

--------------------------------------------
 Ha nem ettél még baktériumokat,
akkor feltétlen próbáld ki, mert egy
hasznos baktériumkúra nem csak az egészség,
de a szépség szempontjából is meghatározó!
-------------------------------------------

Rendeléshez kattints ide! >>>

hasznos-bakterimok-belflora-ferzym.jpg

Ha bacikúra, akkor szinbiotikum!

Számtalan tanulmányt olvastam a hasznos bélbaktériumok egészségre gyakorolt hatásáról. A legfontosabb talán az, hogy ezek a parányi mikroorganizmusok adják immunrendszerünk 70%-át, és az, hogy Ők felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatatásáért a sejtjeink számára. Ők termelik az összes B-vitamint, az immunvédő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületeket, de még a K2-vitamint is szintetizálják.

Ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy minden ember bélflórája egyedi, akárcsak az ujjlenyomat. Pont ezért nem tudjuk, hogy kinél melyik hasznos bélbaktériumot kell kolonizálni - azaz sokasítani. Ezért feltétlen olyan bélbaktériumos terméket válasszunk, ami prebiotikumokat is tartalmaz, mert a hasznos bélbaktériumok prebiotikumokat esznek, és ennek a mannának a segítségével nő túlélő képességük, továbbá ezáltal gyarapodnak lakóhelyükön, a bélflórában. A pre- és probiotikumokat együtt tartalmazó termékeket szinbiotikumnak hívják, melynek jeles képviselője - személyes kedvencem -, a szabadalommal védett Ferzym® ampulla. Lásd lejjebb, hogy miért!

--------------------------------------------
  A prebiotikus rostok azért fontosak,
mert táplálékként szolgálnak a probiotikumok számára
Acidophilusok és Bifiduszok), akik ettől sokasodnak
az immunrendszer 70%-át adó bélflórában.
-------------------------------------------

prebiotikum-probiotikum-szimbiotikum-ferzym-kettos-kabat.jpg

Szabadalommal védett!

Az előbb ott hagytuk abba, hogy személyes kedvencem a szabadalommal védett Ferzym® ampulla. Ennek oka az, hogy a hasznos bélbaktériumok rendkívüli érzékenyek a szervezetben dúló eltérő pH-értékekre, és egyéb tápanyaggal találkozva is könnyedén „életüket veszthetik” lenyelést követően. Gondoskodnunk kell hát megóvásukról, amíg eljutnak szájüregünktől lakóhelyükig, a bélflóráig. És pont ezért rendkívül fontos az, hogy a termék amit választunk, milyen technológiával készült.

A Ferzym® ampulla egy olyan szinbiotikum ami ezt megoldja. Az előállítása szabadalommal védett, ami Dual Coated®, vagy magyarosítva - kettős kabát szabadalmat jelent. A szabadalom lényege, hogy a probiotikumokat (hasznos baktériumok) két prebiotikumos réteggel vonják be. Az első réteg az, ami a védelmet biztosítja az eltérő pH-értékek okán. Ez le is oldódik, míg elérik a célállomást, a bélflórát. A másik réteg viszont csak a bélflórában oldódik le, és elterül, mint egy szőnyeg, hogy a kiszabadult baktériumok lakmározhassanak ebből a prebiotikus csemegéből, ami növeli túlélő képességüket és megsokszorozza a számukat!

--------------------------------------------
☞ Előállítása szabadalommal védett – Dual Coated®

 7 milliárd élő probiotikus törzset tartalmaz

 prebiotikus rostanyaggal dúsított,
        ami tovább szaporítja a hasznos bélbaktériumokat!  
-------------------------------------------

szabadalommal-vedett-ferzym-ampulla.jpg

Egészséges bélflóra = erős immunrendszer!

Tudtad? A bélflóra akkor van egyensúlyban, ha a hasznos bélbaktériumok mennyisége eléri a 80-85%-ot. A hasznos bélbaktériumok érzékenységére már a fent is utaltam, de érdekes, hogy számuk stressz, egyoldalú táplálkozás –pl.: sok cukor, finomított szénhidrát, élvezeti szerekkel való visszaélés, és antibiotikumok fogyasztásának hatására is drasztikusan csökken. Ilyenkor a leggyakoribb tünetek: puffadás, csökkenő immuntevékenység és bőrpanaszok.

Így bizony csak megerősíthetem; fantasztikus lehetőség hasznos baktériumokat fogyasztani, szépségünkért és egészségünkért! Ezek a parányi mikroorganizmusok ugyanis megvédenek minket a fertőzésektől, segítik az emésztést, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában és a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Védenek, szépítenek!

Ne feledd! A bélflórában élő hasznos bélbaktériumok - vagy más néven probiotikumok - adják az immunrendszer 70%-át. Épp ezért a bélflóra egyensúlyának zavara, tüneteink és betegségeink 80%-nak gyökere!

7 OK, amikor feltétlen érdemes

Ferzym® kúrába fogni:


Gyengeség, erőtlenség

Gyakori megfázás, meghűlés

Visszatérő felfázások

Bőr- és hajproblémák

Puffadás, emésztési zavarok

Bakteriális fertőzések, gombás betegségek, paraziták jelentkezése

Allergiák megjelenése

Ne feledd! A bélflóra egyedi, mint egy ujjlenyomat! Ahhoz, hogy a bélflórában élő hasznos baktériumokat kolonizáljuk (sokasítsuk) prebiotikus rostra van szükség. Kézenfekvő hát, hogy ha bélflóra építő kiegészítőt keresünk, akkor csakis prebiotikummal dúsított verziót válasszunk, azaz szinbiotikumot. Fontos még a technológia, azaz az, ahogy a terméket előállítják, hiszen a probiotikumok rendkívül érzékenyek a szervezetben dúló eltérő pH-értékekre.

ferzym-ampulla.jpgFerzym® ampulla

-------------------------------------------

7 milliárd élő hasznos bélbaktérium
500 mg prebiotikus rost
+ méhpempő és fermentált papaya kivonat
Szabadalommal védett előállítás - DUAL COATED® technológia
2 éves kortól fogyasztható és
Gluténmentes termék!
-------------------------------------------
Rendeléshez kattints ide! >>> 

Bővebb információ itt található! >>>    
-------------------------------------------

Váljék egészségedre!