Főmenü Termékeink
Blog

Nyirokkeringés javítása

8 ok, amikor a nyirokkeringés javítása szükséges

A nyirokkeringés szűrő és tisztogató funkcióival egyszerre gondoskodik immunrendszerünk támogatásáról, és a szövetközi folyadék elszállításáról. Ezért is fontos gondoskodni róla, hiszen a nyirokkeringés zavarai sokszorosan megterhelőek egészségünkre. Beszéljünk most kicsit arról, mikor szükséges, és hogyan lehetséges a nyirokkeringés javítása gyógynövényekkel!

Nyirokkeringés javítása

A nyirokkeringés javítása akkor szükséges, ha:

  • zsírpárnák bukkannak elő a térdeken, combokon
  • feltűnik a narancsbőr
  • a lábak oszloposodni kezdenek
  • megjelennek a seprűvénák
  • elkezdődik a visszeresedés 
  • vizesedésnek indulnak a végtagok
  • lábfáradtság, nehézláb érzés jelentkezik
  • nem szeretnénk ödémákkal küszködni 

Így oldható meg a nyirokkeringés serkentése, javítása

A nyirokkeringés javítása étrendváltozással, testmozgással, speciális nyirokmasszázzsal és gyógynövényekkel érhető el. Épp azért jó, ha megismered a Gambe Slim® gyógynövényes főzetet, mert a kötőszövetet erősítő kollagén mellett, érfalerősítő, vér- és nyirokkeringést fokozó gyógynövényeket használ a nyirokkeringés zavarainak megszüntetése érdekében. 

A kiegyensúlyozott, vegyes étrend mellé támogatást nyújt a nyirokpangásból, a nyirokkeringés elégtelen működéséből származó problémák javításához.

Így oldható meg a nyirokkeringés serkentése, javítása

A koncentrátum fokozza bármilyen narancsbőr eltüntető kúra eredményességét, szálkásítja a combokat, ezzel pedig kerületüket is csökkenti. A helyi zsírlerakódások is megszűnnek a nyirokkeringés serkentése során, ami az ödémásodás visszahúzódásával együtt azt eredményezi, hogy a boka és a lábak vonalai újra csábítóan természetes valójukban rajzolódhatnak elő.

A nyirokkeringés serkentő főzet alkalmazása

A Gambe Slim® gyógynövényes főzet alkalmazás a egy 120 napos kúrát jelent. Ez az ital ugyanis akkor tudja igazán kifejteni hatását, ha 4 hónap alatt elkortyolgatsz 6 palackkal. Így a nyiroktisztítás mellett serkenti a vérkeringést, erősíti az érfalakat – ami igencsak jól jön, ha esetleg már hajszálerek, visszerek is megjelentek a lábaidon.

1500 mg kollagén tartalmának köszönhetően erősíti a kötőszövetet, amivel nemcsak a nyirokerek egészségének, – és ezzel a teljes nyirokkeringésnek – tesz jót, de a bőr szépségét, rugalmasságát is segít visszanyerni, sőt, még a narancsbőr ellen is hatásosan küzd.

Így oldható meg a nyirokkeringés serkentése, javítása

Ez alatt a 4 hónap alatt csak annyi a dolgod, hogy étkezés után nap kapd le az adagolókupakot a palack tetejéről, tölts egy pohárba egy adag Gambe Slim®-et, keverd el egy kis folyadékkal és kortyolgasd el. Úgy működnek legjobban a főzet jótékony hatásai, ha két részletben veszed magadhoz a napi adagot, mondjuk reggeli és vacsora után. Emellett arra figyelj, hogy igyál eleget, a napi 2-2,5 liter víz, tea vagy bármilyen egyszerű, cukormentes folyadék megfelel a célnak.

Ha még egy alaposan átmozgató lábtornát is be tudsz legalább a kúra idejére iktatni, azzal mész biztosra, hiszen így fokozhatod a nyirokkeringés javításának sikerét.

Arra figyelj, hogy akármennyire is örömteli lesz a javulás, 120 nap után muszáj pihenőt tartani, és 4-6 hétig szüneteltetni kell a főzet fogyasztását! Persze, amint letelt ez az egy-másfél hónap, újra belekezdhetsz a nyirokkeringést javító kúrádba a Gambe Slim® gyógynövényes főzettel! 

Így oldható meg a nyirokkeringés serkentése, javítása

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.