Főmenü Termékeink
Blog

3 érdekesség a C-vitaminról és a liposzómákról

Szerkesztő: Somogyi Rita

Liposzómás C-vitamin, cinkkel

Tudtad, hogy a liposzómák olyan apró gömböcskék, melyek csak elektronmikroszkóppal láthatóak? Ha ezeket a gömböcskéket C-vitaminnal töltjük meg, akkor egy szállítóeszközt kapunk, amely közvetlenül a sejtjeidbe juttatja ezt a tápanyagot!

Liposzómás C-vitamin, cinkkel

6 ÉRV a Natur Tanya® liposzómás C-vitamin mellett:

  1. KONCENTRÁLT, SZERVES FORMA mikroszkopikus méretű foszfolipid buborékban
  2. KIEMELKEDŐ BIOHASZNOSULÁS perceken belül közvetlenül a sejtekbe jut
  3. FONTOS, HOGY NEM SAVAS és kíméletes a gyomorhoz
  4. VEGÁN TERMÉK, sztéviával édesítve, finom és természetes narancsos ízzel
  5. GLUTÉNMENTES FORMULA GMO-mentes lecitinnel
  6. 5 ML-BEN 1000 MG HATÓANYAG, és összesen 40 napi adag
3 érdekesség a C-vitaminról és a liposzómákról

3 érdekesség a C-vitaminról és a liposzómákról:

  • 1. Liposzómák a természetben főleg az anyatejben fordulnak elő, ezek a gömböcskék teszik lehetővé, hogy a csecsemő szervezete a lehető leghatékonyabban tudja hasznosítani az anyatejben lévő tápanyagokat.

  • 2. Az emberek számára létfontosságú, hogy táplálkozással C-vitamint juttassanak szervezetükbe, mivel testünk azt nem képes előállítani. Napi Cvitamin szükségletünk magasabb, mint bármely más vízben oldódó vitaminé, különösen stresszes időszakokban vagy betegség esetén, amikor még nagyobb mennyiségekre van szükségünk.

  • 3. Mivel a bőr, a haj és a körmök erőssége és rugalmassága szoros összefüggésben áll a B-vitaminok és a C-vitamin kombinált hatásától, ha hajad, bőröd és körmeid egészsége, illetve szépsége a cél, kombináld ezt a liposzómás C-vitamint 120 napos kúrában, szerves sörélesztő tablettával,  ami természetes és jól felszívódó B-vitamin forrás.

Liposzómák – foszfolipidek – sejtek 

A liposzómák természetes foszfolipidekből készülnek ezért testazonosak, hiszen a sejtmembránok elsődleges építőkövei is foszfolipidek.

Képzeld ezek a membránok konténerként tartják magukban az élő anyagot minden egyes sejtedben. Jelleget, formát és védelmet adnak a sejtjeidben levő sok sejtszervecskének, amilyen például a sejtmag és a mitokondriumok. A foszfolipid membránok védelmet nyújtanak a vegyi anyagokkal és kórokozókkal szemben, amelyek kiszabadulva elpusztíthatnák a sejtekben végbemenő elengedhetetlen életfunkciókat.

Miközben betöltik ezt a funkciójukat, a foszfolipid membránok ki vannak téve a szabad gyökök, kórokozók és toxinok állandó támadásainak. A toxikus anyagok és kórokozók folytonos támadásai által okozott sérülések regenerálása érdekében szervezetünknek állandó foszfolipid ellátásra van szüksége. Bár az emberi test képes bizonyos foszfolipid vegyületek szintetizálására, a többit táplálékkal kell bevinni a szervezetbe.

A liposzómák természetes foszfolipidekből készülnek ezért testazonosak, hiszen a sejtmembránok elsődleges építőkövei is foszfolipidek.

Liposzóma - közvetlenül a sejtekbe a C-vitamint

Ezért amikor egy liposzóma találkozik a sejttel, akkor egybeolvadnak, így egyből a sejtek belsejébe tudjuk juttatni a C-vitamint. A liposzómák lehetővé teszik, hogy a tápanyag sértetlenül és nagy mennyiségben kerüljön a sejtbe, hiszen minden más esetben (tabletták, kapszulák, porok) csökken a biohasznosulás, mert a vitaminra (tápanyagra) az emésztőrendszer nedvei hatással vannak. Sejtkultúra-vizsgálatokban a liposzómák 100%-ra emelhetik a sejtekbe való bejuttatást a nem liposzómás adagoláshoz képest.

Liposzóma - közvetlenül a sejtekbe a C-vitamint

A szerves liposzómás C-vitamin és a cink 

- A C-vitamin és a cink erőteljes és hatékony antioxidáns, melyek védik sejtjeinket és segítenek fenntartani az immunrendszer normál működését, illetve elősegítik az általános egészség megtartását.

- A C-vitamin sokkal nagyobb hatást tud kifejteni az immunrendszerre, ha együttműködik az antioxidáns cinkkel, sőt együtt, segítenek lerövidíteni a megfázás időtartamát és enyhíteni annak súlyosságát.

- A C-vitamin és a cink hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és hasznosak lehetnek krónikus kimerültség ellen is, ami a sérült immunválasznak lehet a következménye.

- Mivel a C-vitamin a kollagén-termelés alapvető tényezője és elősegíti a vas és az E-vitamin felszívódását, ezen keresztül hozzájárul az erek, a porcok, a csontok, a fogak, a fogíny, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

- A C-vitamin fontos szerepet játszik a vörös vérsejtek oxigénnel való ellátásában, és ott bizony, ahol nincs oxigén, nincs energia sem! Szerepe kulcsfontosságú az energiatermelésben és energiát szabadít fel az élelmiszerekből is.

- A C-vitamin megvédi a bőrsejteket az UV sugárzás káros hatásaitól, és cinkkel együtt elősegíti a bőrsejtek regenerálódását és megújulását. A C-vitamin és a cink kulcsszerepet játszik a sebgyógyulásban és a sejtregenerációban.

- A C-vitamin támogatja a szív- és érrendszer egészségét, elősegíti az idegrendszer normál működését, és segít a szervezetnek megbirkózni a stresszel.

 

Nettó térfogat: 200 ml

Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.