Főmenü Termékeink
Blog

Fiatalodj kívül-belül – tarts nyiroktisztító kúrát!

Szerkesztő: Somogyi Rita

A sikeres nyiroktisztító módszer 3 hozzávalója!

Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr és visszerek…. Bosszantó. Különösen akkor, ha nyiroktisztító kúrád hatástalannak bizonyul. Miért lehet ez? Mert két fontos akadályt nem sikerült megugrania a szervezetednek; egyiket a vérben, mirigyekben és szövetekben, másikat a belekben. Azonban aggodalomra semmi ok! A nyirokrendszer teljes kitakarításához akár több hónapra is szükség lehet. Ha viszont túl vagy rajta, az maga a megújulás, megfiatalodás.Készen állsz rá, hogy éveket letagadj?

Most 3 olyan gyógynövényes főzetet mutatok neked, ami nélkülözhetetlen a valódi eredményhez:


1nyirok-nyirokrendszer-nyiroktisztito-salak-gyogynoveny-fozet.jpg


1. Gambe Slim® Szép lábak kúra

Az egészséges, karcsú, és csábító lábakért.

A főzet tisztítja a nyirokrendszert és erősíti a kötőszövetet

Gambe Slim® kifejezetten nyiroktisztító gyógynövényeket koncentrál, kötőszövet edző kollagénnel. Az összetevők többszörösére növelik a nyirokáramlást, serkentik a vérkeringést, erősítik az erek falát. A főzet kifejezetten ajánlott körte típusú elhízásnál, narancsbőrös bőrpanaszoknál, vaskos lábak, zsíros combok jelenségnél és petyhüdt kötőszövet esetén, ami még a visszeres, seprűvénás panaszokat is enyhíti.

Így használd: >>> Naponta 2 x 12,5 ml feloldva vagy önmagában fogyasztva az étkezések után.

 >>> Vásárlás


2. Puridren® sav-bázis egyensúly ivókúra

A természetgyógyászat alapját képző gyógynövény főzet.

2puridren-koncentratum-meregtelenito-zsiregeto-koktel.jpg

A Puridren® koncentrátum salaktalanító-méregtelenítő gyógynövényeket és klorofillt koncentrál. A zöld főzet segít, hogy a nyirokrendszerből kikerülő mérgek nagyobb sebességgel és nagyobb mennyiségben távozhassanak a vérből és a belső elválasztású szervekből. Az összetevők hozzájárulnak a sav-bázis egyensúly megteremtéséhez és szervezetünk ökoszisztémájának összehangolásához, melyek támogatják kémiai, fizikai és lelki egyensúlyunkat.  

Így használd: >>> Naponta 25ml-t hígítani, 1,5 liter szénsavmentes vízben és inni egész nap egyenlő arányban elosztva.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


3. Lipo+ Lapos has kúra!

Béltisztító-bélflóra építő gyógynövény koncentrátum, prebiotikus rosttal.

4gyogynoveny-nyirok-nyiroktisztito-nyirokrendszer-salak-fozet.jpg

A Lipo+ ivókúra kifejezetten béltisztító és bélflóra tápláló gyógynövényeket, illetve prebiotikumot koncentrál, hogy a salakanyagokkal terhelt bélrendszer ne legyen akadálya a nyirokrendszer tisztulásának. Fokozza a bakteriális lebontást, mert növeli a jó baktériumok számát a bélrendszerben. Fellazítja majd kivezeti a megkövesedett bélsárt, megszabadít a bélgázoktól, puffadástól és a kiálló hasfaltó, amely mindig a vastagbél túlterheltségére figyelmeztet.

Így használd: >>> Naponta 25ml-t hígítani, 1,5 liter szénsavmentes vízben és inni egész nap egyenlő arányban elosztva.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


Kezdd el használni őket egyszerre!

A tisztítókúrák alapja az, hogy megnöveljük a folyadékbevitelünket. Mivel ezek a gyógynövényes főzetek nagyon itatják magukat, könnyebb teljesíteni a bőséges folyadékfogyasztást. Bár a főzetek tetszőleges mennyiségű vízzel hígíthatók, az ajánlás az, hogy a Puridren és Lipo+ főzetekből 25-25ml-nyi adagot adjunk, 1,5-1,5 literes, szénsavmentes vízhez, majd ezt az adagot igyuk meg a nap folyamán egyenlő arányban elosztva.

Még jobb, ha naponta 5-ször étkezünk (naponta többször, de egyszerre kevesebbet), hiszen ezzel tehermentesítjük az emésztőrendszert, különösen a májat, és így hatékonyabban méregtelenítünk, továbbá egyenletes vércukorszintről is gondoskodunk, ami fontos a fokozottabb anyagcseréhez. Ilyenkor az étkezések előtt fogyasszuk a Lipo+, az étkezések után pedig a Puridren hígítást, míg a Gambe Slim főzet adagolása, naponta 2 x 12,5 ml önmagában, ebéd és vacsora után. 5fozet-nyiroktisztito-nyirok-nyirokrendszer-salak-gyogynoveny.jpg

Összegzés

Sajnos sokan nem tudják, hogy a nyirokrendszer a 2. immunrendszerük a bélflóra után, ezért a nyirokkeringés karbantartása nem csak esztétikai probléma, de helyes immunválasz kérdés is. Ha van egy igazán koncentrált, hatékony nyiroktisztító főzeted, újra egészségesen áramolhat a nyirokérrendszerben keringő tápláló nedv, a limfa (lympha). Ez nagyon jó, mert ennek köszönhetően a hígabb nyirok gyorsabban áramlik el a vastagbélig és lépi át annak falát. Amikor ott jár jó, ha kap még egy segítséget és nem hátráltatják további salakanyagok és toxinok. Ezért szükséges, hogy a nyiroktisztító kúra, béltisztítással, mikrobiom táplálással és méregtelenítéssel együtt jelenjen meg a kúrában.

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - sav-bázis egyensúly és salaktalanító ivókúra 3*500ml Akció
Lipo+ folyékony koncentrátum 60 napos kúracsomag - 12 féle gyógynövény kivonat és FOS (fruktooligoszacharid) Natur Tanya® Akció
Natur Tanya® 60 napos Gambe Slim® Szép lábak kúracsomag. Ivókúra a karcsú, narancsbőr mentes lábakért, kollagénnel! 3*500ml Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Ágnes!

Bár alapvetően úgy szoktuk javasolni, hogy másfél-másfél liter vízben oldjátok fel a két folyadékot, ugyanis egy méregtelenítő kúránál fontos az, hogy minél többet igyunk, de ha így nem megy, akkor természetesen összekeverheted őket.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bosánszki Ágnes
Tisztelt Forgalmazó!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 60 napos Puridren tisztító csomagban lévő Puridren es Lipo+ koncenretumokat egyazon masfel liter asvanyvizben is fel lehet oldani?
Előre is köszönöm válaszukat.
Üdvözlettel
B. Ágnes
Kata Kiss
narancsőr, túlsúly, lassú anyagcsere, minden amit csak el tudtok képzelni. eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább. életmódváltás, semmi finomított szénhidrát, bőséges víz, mozgás, és ezek a koncentrátumok. most az első 60 napon vagyok túl. nem mondom, hogy egyszerű volt, de mintha kicseréltek volna! bőven megéri a pénzt.
L. Fanni
nagyon örülök, hogy megvettem ezt a csomagot, szép eredményeket értem el vele.
Sikerült fogynom is és nagyon nagyon frissnek érzem magam, a bőröm is sokkal szebb.
A legjobb, hogy rákényszerítenek a megfelelő mennyiségű vízfogyasztásra.

AJÁNLOM!
köteles emma
verhetetlen, mintha kicseréltek volna a lábaimat meg újra lábaknak érzem. minden szoknyás szezon előtt kötelező darab
Somogyi Rita
Kedves Bácsi Bernadett!

Nem kell ettől tartanod. Minden olyan tevékenységünk, ami szervezetünk saját salaktalanító munkáját fokozza, csak akkor fogyaszt, ha azokra a plusz kilókra nincs is szüksége szervezetünknek. Kiegyensúlyoz, ott ahol kell felépítő szereppel bír, ahol pedig a salakanyag többletsúllyal társul, segít elengedni azt.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bácsi Bernadett
Kedves Rita!!nagyon koszonom a gyors valaszt!!Azt szeretnem tudni még,hogy ha ezt a ket csomagot hasznalom,jo valasztas akkor ha nyirokrendszeremet szeretnem "tisztitani" de fogyni kimondottan nem szeretnek?Nalunk genetikailag inkabb vekony tipus mindenki!

Koszonom szépen-B.Bernadett
Somogyi Rita
Kedves Bácsi Bernadett!

A három folyadék fogyasztása közben szükséges odafigyelni a kúraidőre, ez pedig minimum 60 – maximum 120 napot jelent. A legkedvezményesebb áron pedig úgy tudsz hozzájutni a minimumkúrára elegendő mennyiséghez, ha megrendeled a Natur Tanya® 60 napos Anyagcsere-serkentő Programot (Puridren® és Lipo+ koncentrátumok), és a Natur Tanya® 60 napos Gambe Slim® Szép lábak kúracsomagot.

Keress rájuk a fenti kereső segítségével.
Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bácsi Bernadett
Kedves Rita!ha ezt a 3-t megveszem van vmi kedvezmeny?koszonom Detty
Somogyi Rita
Kedves Hajdu Hanna!

Igen az alvászavar is egy stressz-tényező”, ami csak felerősíti egy autoimmun betegséget, és mindenképp ront a javulási esélyeken. A Stress® Control adaptogén gyógynövényei kifejezetten ajánlottak ilyenkor, hiszen javítják a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, így nagyszerű választás.

Nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt a tevékenységét is, amellyel rásegítünk a minket érő mindennapi stressz ellensúlyozására. Ez lehet meditáció, alkotó tevékenység, bármilyen csoportos foglalkozáson való részvétel és rendszeres testmozgás is. Saját tapasztalatom, hogy egy fárasztó edzés után még az alvás is sokkal könnyebben megy.

Sok sikert kívánok kúrádhoz, és mielőbbi jobbulást!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Hajdu Hanna
Kedves Rita!
Egyébként is nagyon bíztam ezeknek a készítményeknek a jótékony hatásában, de szavaid nyomán megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Rendelek a Stress Controlból, mert álmatlanságban is szenvedek.
Üdvözlettel:
Hanna
Somogyi Rita
Kedves Hajdu Hanna!

Mindhárom gyógynövényes főzet fogyasztható autoimmun eredetű betegségnél. Ugyanis a bőséges folyadékbevitel, a szervezet sav-bázis egyensúlyának megteremtése és a bélflóra egészsége mind-mind alapja az általános egészségnek. Hozzájárulnak a szervek, a szervrendszerek és a belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozott működéséhez, ami az egészség fenntartásában vagy éppen annak visszaszerzésében is óriási segítség.

Figyelmedbe ajánlok egy további kiegészítő tápanyagot is. Ma már tudományosan is bizonyított, hogy az immunrendszer és a psziché szoros kapcsolatban áll egymással, ezért a holisztikus megközelítésnek egyre nagyobb a szerepe. Tudjuk, hogy az autoimmun betegségeket - bármelyik fajtával is állunk szemben -, a stressz felerősíti. Ilyenkor segítségünkre lehetnek az adaptogén gyógynövények, melyek a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő. Adaptogén gyógynövényeket egyesít a Stress® Control kivonatunk. - az oldal tetején lévő kereső segítségével, bővebben is olvashatsz róla.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Hajdu Hanna
Kedves Rita!
Nagy valószínűséggel autoimmunbetegségem van, de annak számos változata létezik, azt még nem tudni, melyikkel állunk szemben. Ebben az esetben is fogyaszthatom-e ezt a 3 terméket?
Üdvözlettel:
Hanna
Somogyi Rita
Kedves Hajdu Hanna!

Nagyon fontos tudnod, hogy ezek az ivókúrák mindössze kiegészítői, fokozói egy kiegyensúlyozott vegyes étrendnek, és megreformált életmódnak. Első számú és legfontosabb feladatod a kiváltó okok felderítése, ami szakorvos feladata. Ha ismerjük tüneted kiváltó okát, akkor célzottabban tudunk kiegészítőt is választani. Kérlek arra is figyelj, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz az étrend-kiegészítők fogyasztásáról a kezelőorvosoddal is egyeztetned kell. Feltétlen várom visszajelzésed!

Szeretettel: Somogyi Rita

Hajdu Hanna
Ma rendeltem meg ezt a 3x3 terméket. Komoly pőroblémáim vannak az immunrendszeremmel, a nyirokháztartásom teljesen felborult. a borsónyi méretűtől, a kisebb datolya nagyságún át a tojás(!) méretűig lehet őket tapintani. Nagy reményeket fűzök ezekhez a termékekhez, hogy helyre tudják állítani a nyirokrendszeremet. Az első 60 nap után meglátom, van-e értelme tovább folytatni, mert ha jó, az én állapotomban a 120 napos kúrára biztosan szükség lesz. Majd beszámolok a tapasztalataimról.
Üdvözlettel:
Hajdu Hanna
Somogyi Rita
Igen, értettem Én. Lejjebb olvashatod válaszomat is, kedves Kerékgyártó Mária!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Somogyi Rita
Kedves Kerékgyártó Mária!

Mivel a Gambe Slim® koncentrátum önmagában is fogyasztható, hígítás nélkül, így az alkalmazással nincs gond. Ugyanakkor arról nem feledkezhetünk meg, hogy a kúra ideje alatt a napi folyadékbevitelt meg kell növelni, és az lenne az ideális, ha ez 20 kilogrammonként 1 liter víz lenne.

Ehhez a nyiroktisztító kúrához természetesen meg tudod rendelni külön a Lipo+ és Puridren® főzeteket is. Ehhez csak annyit kellene tenned, hogy az oldal tetején lévő keresőbe beírod a koncentrátumok nevét, rájuk kattintasz, majd a kosárba helyezed őket.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita
Kerékgyártó Mária
A gamble slimet iszom és vízzel. ????
Kerékgyártó Mária
Én simán még tudom inni a javasolt adagot a kis kupakból, nem keverem vözzel. Az nem baj? Viszont a 3-at együtt én is kipróbálnám, egyesével is lehet rendelni?
Ritz Anita
Igen, sejettem, hogy jobb megvárni míg vége lesz a szoptatásnak. Akkor viszont mindenképp ki fogom őket próbálni.
Köszönöm a segítséget!
Somogyi Rita
Kedves Ritz Anita!

Sajnos a kúrával meg kell várni a szoptatási idő végét, majd egy minimum 60 napos kúrára kell berendezkedni, ami fajtánként 3 palack főzettel egyenlő.
A koncentrátumok összetevői erőteljesen fokozzák a szervezet saját, természetes salaktalanító munkáját, ami az összes kiválasztó szervet érinti. Fogyasztásuk azért nem javasolt a szoptatás ideje alatt, mert az ilyenkor távozó méreganyagok bekerülhetnek az anyatejbe, és ez által a baba szervezetébe is.

Szeretettel:
Somogyi Rita
Ritz Anita
Szeretném a 3 főzetet együtt kipróbálni, de nem tudom, hogy szoptatás alatt szabad-e? Illetve, hogy egy kúra meddig tart? Egy kúrához elég 1-1 üveggel vennem mind 3ból vagy több kell?
Segítségüket előre is köszönöm!
VARGA Klaudia
nagyon jó termékek, volt szerencsém a lipo + -oz és a gambe slimet is próbáltam már.


de így együtt szerintem többszörözik a hatást, május végén kezdtem el, valami fantasztikus kúra! főleg, hogy a folyadékbevitel is kipipálva.

én narancsbőr, fogyás és fáradékonyság miatt vágtam neki, szinte mindennap megjegyzi valaki, hogy mit csinálok, mert nagyon jól nézek ki :)

szívből ajánlom!
Somogyi Rita
Kedves Molnár Raymondné!

Igen lehet, sőt külsőleg is alkalmazhatsz kapszaicin kivonatot tartalmazó bőrfeszesítő gélt, ami Chillishape® névre hallgat. Ezt a gélt előszeretettel és megelégedéssel használják vásárlóink a Gambe Slim® főzettel együtt, hiszen így kívül- belül egyszerre lehet kezelni a pangó nyirokkeringést, a narancsbőrt és a csípőre, lábakra lerakódott felesleget. A Chili gél hatását pedig egyrészt a bőrfrissítő masszázskesztyűvel, másrészt a lélegző kozmetikai fóliával szokták még hatásosabbá tenni - próbáld ki Te is!

Szeretettel:
Somogyi Rita
Molnár Raymondné
Kedves Rita!
Szeretném megkérdezni,hogy a GambeSlimet lehet-e
a Chilliburnerrel együtt fogyasztani?
Válaszod előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Molnárné Zsuzsa
Balog Zsófia
Sziasztok, 2 nappal ezelőtt kezdtem el a 3 termékes kombót fogyasztani. Heti 1 nyirokmasszázzsal egészítem ki, és heti 2-3 testmozgással.Már a második napomon érzékelem, hogy az emésztőrendszeremben könnyedség érzés van és friss vagyok, pedig 5 órát tudtam csak múlt éjjel aludni :-)
Egy kommentálónál láttam a torok szorítást. Az nálam az első naptól meg van ,de nem állandóan. Eddigi megfigyelésem alapján a Puridrent ivása utána jelentkezik. Fogyasztom még 1-2 napot aztán ha még fent áll a tünet kikérem a házi orvosom véleményét.
Nagyon pozitív a hozzá állásom és az eddigi tapasztaltom a termékekről.
Üdv
Zsófi
Tóth Andrea
Köszönöm a segítséget Rita és Luca!
Somogyi Rita
Kedves Tóth Andrea!

Nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd ezeket a termékeket, de két dologra mindenképp oda kell figyelned.

Az egyik: figyelj arra, hogy a folyadékokat külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged.
A Lipo+ főzetből http://anatur.hu/lipo-lapos-has-kura-beltisztito-belflora-epito-gyogynoveny-koncentratum-prebiotikus-rosttal és a Puridren® koncentrátumból http://anatur.hu/puridren-lugosito-meregtelenito-koncentratum-a-termeszetgyogyaszat-alapjat-kepzo-gyogynoveny-fozet is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Naponta kétszer fogyassz fél mérőkupaknyi (12,5 ml) GambeSlim® főzetet http://anatur.hu/gambe-slim-gyogynoveny-koncentratum-kollagennel-az-egeszseges-karcsu-es-csabito-labakert, kevés folyadékban feloldva, étkezés előtt. Inkább délelőtti és kora délutáni fogyasztást javaslom.

A másik fontos dolog, hogy soha ne feledkezz meg az életmódváltásról, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról, hiszen ezek mind szükségesek a tartós eredmény eléréséhez.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita


Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Luca
A lényeg lemaradt. Én úgy ittam, hogy a lipo-t és puridrent, külön másfél liter vízben feloldva és kb egyenlő részben megittam a nap folyamán. A Gambe slimet meg étkezések után, de ha jól tudom, azt is lehet vízben feloldva.
Luca
Én a puridrent használtam régebben, véleményem szerint egy kiváló termék,
Most megrendeltem a lipo-t és a gambe slimet is , mert a másik kettőről is jókat halottam, csütörtök óta iszom mindhármat... ez így valami zseniális, mintha kicseréltek volna és fogytam is 3 kilót, pedig nem igazán diétáztam.

Nagyon jónak tartom, hogy vízbe kell feloldani, így a vízbevitel is kipipálva!

Ma eddig három különböző kollégám dicsért, meg hogy milyen szép a bőröm :))



Tóth Andrea
Megrendeltem a 3 féle kúrát. Hogy használjam? Mind a 3 féle mehet bele a 1.5 literbe és a nap folyamán iszogathatom,vagy 1.5-1.5 l-be külön külön és a gambe slim pedig reggel este 1-1 mérőpohárnyi? kérlek segítsetek. Köszi,Andi
nagykicsirita
Végül csak megrendeltem a gambeslim mellé a másik kettőt. Most iszom egy hete. Lényegesen többet pisilek, ezen kívül különösebb kellemetlen tapasztalatom nincs. sőt most mintha könnyebben kelnék ki az ágyból
Somogyi Rita
Kedves Gálosi Ildikó!

A GambeSlim® koncentrátum csak akkor okozhat ilyen kellemetlenséget, ha annak valamelyik összetevőjére allergiás vagy. Azt javaslom, függeszd fel a szedését és keresd fel a háziorvosod a tapasztalataiddal. Ő fog tud segíteni a továbbiakkal kapcsolatban.

Ettől függetlenül a torokszorítás, mint tünet, jelezhet más betegségeket is, de eredhet pszichés okokból is. Ezekkel kapcsolatban ismételten érdemes a kezelőorvosoddal egyeztetni, további kivizsgálások végett.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Gálosi Ildikó
A GlambeSlimet vásároltam. Pár napja szedem, torokszorítást érzek azóta. Más nem járt így? Ildikó
Annamária
valaki használta a három terméket egyszerre?
én csak a gambe slimet használtam, az nagyon jó, most kipróbálnám a hármat egyszerre, ha van értelme...
nagykicsirita
Sziasztok, én nyirokmasszázzsal kezdtem, persze még mindig járok. Aztán a masszőröm is ajánlotta hogy vágjak bele mert ő már régóta ismeri. Az első hónapban látványosan megdobta az eredményeimet. tudok végre hosszabakat is sétálni hétvégente a kutyával. ez eddig elképzelhetetlen volt.
Somogyi Rita
Kedves Nemeth Eszter!

Semmi akadálya, hogy a Ligetszépe kapszulával párhuzamosan elkezd a GambeSlim koncentrátum kúráját is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Nemeth Eszter
Szeretném tudni, hogy 1 hete szedem a LIgetszepe kapszulat , emellett elkezdhetem e a Gamble Slimet? Koszonon
L. Fanni
Mindhárom terméket ismerem, viszont egyszerre még soha nem használtam őket! Most kipróbálom!
Harmat Erzsi
Mester hármas. A lipo+puridreen párost már régebben is szedtem de ezt a gambe slimet csak nemrég fredeztem fel. nekem a bokáimmal csinált csodát. Mondjuk én ezt is hígítva ittam.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.