Nyiroktisztítás, de hogyan? Először is tudnod kell, más ütemben képes tisztulni a lympha, tehát a nyirokfolyadék, és másban a teljes nyirokrendszer. A nyirokfolyadék gyorsan, pár óra alatt tisztulni kezd, a nyirokrendszer teljes kitakarításához viszont mindenképp több hónap, azaz egy kúraidő kell. Ha viszont túl vagy rajta, az maga a megújulás, megfiatalodás. 3 olyan gyógynövényes főzetet mutatok neked, ami nélkülözhetetlen a valódi eredményekhez!

nyiroktisztito-kura-meregtelenito-lugosito-beltisztito-termeszetes.jpg

A nyirok állapota dinamikusan és állandóan ingadozik, változik a szervezetben. Összetételét akár egyetlen étkezés, pár pohár folyadék is jelentősen befolyásolja. A nyirokerek feljavításához már több kell (természetes érvédő tápanyagok, kollagén), de ez a folyamat is a tisztítással kezdődik. Miért? Hogy fürgébb legyen, gyorsabban, alaposabban végezze el a feladatát, szállítsa el a szemetet a lerakókba, illetve hogy segítsen védeni az immunrendszered. Érdekel-e hogyan is működik ez a kukásautóhoz és kommandós alakulathoz egyformán hasonló rendszer? Olvasd el ebben a blogbejegyzésben! >>> Borisz, nyiroktisztítás az egészséges lábakért című blogjára LINKEL - MÉG NINCS FELTÖLTVE!! 

A sikeres nyiroktisztító módszer 3 hozzávalója!
 

Kinéztél magadnak egy jó kis nyiroktisztító teát, módszert? Nyilván hatást vársz tőle, és bár az első pár nap érzed, hogy talán beindult valami (feltéve, hogy koncentrált hatóanyagok voltak benne), valószínűleg azt is tapasztalod, hogy igazán nagy durranás nem történt veled, sőt! Miért van ez? Mert két fontos akadályt nem sikerült megugrania a szervezetednek; egyiket a belekben, másikat a vérben, mirigyekben, szövetekben. 

Ha van egy igazán koncentrált, hatékony nyiroktisztító főzeted, a nyiroktisztulás első lépéseként jelentősen csökken a nyálkaanyagok mennyisége a lymphában. Ez nagyon jó, mert ennek köszönhetően a hígabb nyirok gyorsabban áramlik el a vastagbélig s lépi át annak falát. Viszont ha a vastagbél nyálkahártyájába kerülő méreganyagok nem ürülnek ki maradéktalanul az emésztőrendszerből (ami gyakori), akkor kell valami, ami a segítségükre siet. Ezt fogja megoldani a méregtelenítő főzetünk, amely klorofiltartalmának és értékes gyógynövényeinek köszönhetően más úton segít megkötni és kivezetni a mérgeket. Mi történik, ha nem kap támogatást a szervezeted? Akkor továbbra is benned reked a szemét; no, nem sokáig, mert hamarosan újra a nyirokerek rendszerébe, illetve a véráramba kerül. Ezért van az, hogy egy egyszerű nyiroktisztító tea még ha segíti is a nyirokrendszered méregtelenítését, igazából növeli a véred toxicitását – kvázi önmérgezed magad vele.

Két akadályt említettem, emlékszel? A rossz nyirokkeringés előbb-utóbb eredendően ront az emésztőrendszered állapotán is. Márpedig minél több lerakódás, plakk, salakanyag van a vastagbeledben, minél jobban felborult a bélrendszered természetes egyensúlya, annál sikertelenebb lesz a nyiroktisztító kúrád – ha valami, hát a lerakódott, megkövesedett bélsár fix, hogy megakadályozza a megfelelő kiválasztást: sakk-matt! Hacsak nem lépsz közbe a harmadik jótevőddel, ami nem más, mint egy speciális haslapító, béltisztító főzet

 

kura-nyiroktisztito-meregtelenito-lugosito-beltisztito-termeszetes.jpg

 

Kezd el használni őket egyszerre!
 

1. Főszereplőnk: a GambeSlim® nyiroktisztító kúra, amely nem csak nyiroktisztító hatással rendelkezik, de támogatja az ereidet, és megerősíti a kötőszöveteidet!

Ezt a koncentrátumot szép lábak főzetnek is nevezem, ugyanis a lábakat gazdagon átszövő, és hatására megtisztult nyirokerek gyönyörű, tónusos izomzatot, szálkás és karcsú lábakat eredményeznek. Nyiroktisztító hatóanyagai a többszörösére növelik a nyirokáramlást, erősítik az érfalakat, fokozzák a vérkeringést. Összetevői között magas dózisban megtalálod a kötőszövet erősítő (és szépítő, fiatalító!) kollagént, illetve olyan intenzív, érfalerősítő, vérkeringést fokozó gyógynövényeket, amelyek még a visszeres, seprűvénás panaszok ellen is hatásosnak bizonyulnak.

Tudtad? A lábak zsírosodása, vizesedése, illetve a narancsbőr mindig a nyirokpangásra vezethető vissza. A GambeSlim® megerősíti a kötőszöveteket és szálkás, formás lábakat eredményez. Így használd: >>>

termeszetes-nyiroktisztito-kura-meregtelenito-lugosito-beltisztito.jpg

2. Méregtelenítés és lúgosítás Puridren® Koncentrátummal, hogy a nyirokrendszerből kikerülő mérgek távozhassanak a vérből és a belső elválasztású szervekből!

A főzetben koncentrált 12 gyógynövény mindegyike elkap egy-egy belső elválasztású mirigyet, fokozza áteresztő képességét és méregteleníti azt, szerves klorofil tartalma pedig megköti a savakat és kivezeti a szervezetből. Koncentrált erejével eléri, hogy a sejtek a nekik megfelelő pH-értékek közepette lubickoljanak, fiatalodjanak és regenerálódjanak. Csak egy kupaknyit kell beletölteni másfél liter tiszta vízbe és a nap folyamán megiszogatni – ezzel egyben 1,5 liter folyadékbevitelről gondoskodsz. Ezzel a főzettel már önmagában is sokat tehetsz a narancsbőröddel, vagy a körte típusú elhízásoddal szemben! Pontos használata: >>>

meregtelenito-termeszetes-nyiroktisztito-kura-lugosito-beltisztito.jpeg

3. Béltisztító kúra, Lipo+ Koncentrátummal®, hogy a salakanyagokkal terhelt bélrendszer ne legyen akadálya a nyirokrendszer tisztulásának!

Ez egy olyan béltisztító főzet, amely nagyon egyszerűen használható, és nem csak lúgosító-méregtelenítő hatását élvezheted, de még laposabb hasat is nyersz vele! Különleges hatása, hogy fellazítja a megkövesedett bélsárt (ami egy átlag életet élő 35 éves ember esetében is már 1,5 kg, a pocakot dudorító túlsúlyt jelent), miközben magas prebiotikus rosttartalmával helyreállítja a bélflóra-egyensúlyt. Fokozza a bakteriális lebontást, kiűzi a bélsárt, megszabadít a bélgázoktól, puffadástól és a kiálló hasfaltó, amely mindig a vastagbél túlterheltségére figyelmeztet. Plusz nyereség, hogy vele máris könnyedén gondoskodhatsz újabb 1,5 liternyi folyadékbevitelről; ugyanis épp oly módon kell használni, mint az előbb bemutatott Puridren® Koncentártumot. A mérőkupakkal beleöntöd a főzetet 1,5 liter vízbe és egyenlő arányban megiszod még aznap. Pontos használata: >>>

nyiroktisztito-termeszetes-kura-meregtelenito-lugosito-beltisztito.jpg

Mit tehetsz még? 

Masszázs. A nyiroktisztító kúra teljes ideje alatt minden nap dörzsöld át jó alaposan a tested egy kefe segítségével, legalább 5-10 percen át.

Szauna. A szauna, az izzasztó pakolások, a hideg-meleg váltott fürdők mind-mind jót tesznek, mivel ilyenkor a vérbe kerülnek a szövetnedvek, sejtnedvek, s a verejtékkel (legalábbis részben) kiválasztódnak.

Böjt. Intenzív nyiroktisztító módszer, főképp, ha Bio Nyírfanedvvel végzed, amellyel akár 2-40 napos kúra is tartható.

Rostok. Ha a vastagbelet sikerült megszabadítani a lerakódásoktól, legyen fontos számodra a továbbiakbanm, hogy tisztán is tartsd. Túl azon, hogy ügyelsz a helyes táplálkozásra, a mozgásra, gondoskodj a megfelelő rostbevitelről. Évente akár kétszer is, de egyszer minimum, tarts béltisztító kúrát Cotpsilium Porral, amely gabonákból fermentált enzimekkel, gyömbérolaj koncentrátummal, tamarindusszal, körtével és psylliummal gondoskodik a bélrendszer egyensúlyban tartásáról.

Vitaminok. Feltétlen egészítsd ki a nyiroktisztító kúrát vitaminokkal, hogy összességében segíts a szervezetednek a nagytakarítás során. Ha multivitamint akarsz szedni, sose a dózist nézd a dobozon, hanem azt, hogy a benne található ásványok kelátoltak-e? A szervezetet mamutdózisokkal bombázó óriásvitaminok ideje lejárt. A Vita-min plusz már egy új generációs minőséget képvisel: a benne található kelátolt, lúgosító ásványok segítségével további vitaminokat képes szintetizálni saját magától is a szervezet – épp úgy, és épp akkor, amikor neki szüksége van rá, s épp a legjobban hasznosuló módon.