Győzd le a fáradtságot ezzel az 55 tápanyaggal!

Anyának lenni nem egyszerű. Mindig rohansz, nincs időd semmire. A saját fontossági listád legvégén állsz, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy lemerültél. Teljesen. Bár nem oldhatunk meg minden feladatot helyetted, de egy valamiben tudunk segíteni: ajánlunk egy olyan vitamint, amivel újratöltheted a lemerült üzemanyagraktárakat, hogy újra bírd a pörgést.

Hogyan töltsd fel a vitaminraktáraidat anyaként?

55 tápanyag egy kapszulában – elfoglalt édesanyák számára

A Multi55 innovatív fermentált multivitamin 55-féle tápanyagot koncentrál a szellemi és fizikai aktivitás, valamint az immunrendszer egészsége érdekében.

36- féle fermentált zöldség, gyümölcs és gyógynövény

A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények egy szabadalommal védett, speciális 4 lépcsős fermentálási folyamaton mennek keresztül!

A fermentálás eredményeként:

 1. megnő a tápanyagtartalom és a biológiai hozzáférhetőség
 2. új egészségtámogató vegyületek jönnek létre
 3. és a fermentum gyarapítja és színesíti a mikrobiom egészségét
55 tápanyag egy kapszulában – elfoglalt édesanyák számára

Ez utóbbi azért fontos, mert ma már tudjuk azt, hogy a bélflóra egészsége kulcs az egészségéhez és fiatalsághoz! Nézd csak:

Az egészséges bélflóra:

 • felel a zavartalan emésztésért   
 • befolyásolja  immunrendszeri és mentális egészségünket
 • csökkenti az olyan krónikus betegségek kialkulásának valószínűségét, mint a cukorbetegség, vagy a magas vérnyomás
 • kulcsa a fiatalságnak
 • de ha fogyni szeretnénk, akkor is a bélflórában kell keresni a megoldást.

19-féle szerves ásványi anyag és vitamin

A fermentált összetevők mellett olyan 19 alapvitamin és ásványi anyag került a Multi55-ben, mint az algából kivont D3-vitamin, a világszabadalommal védett biológialiag aktív Quatrefolic® folát, és az ugyancsak világszabadalommal védett vas-biszglicinát , valamint vitaMK7® K2-vitamin.

Az összetevők mindegyike azért dolgozik, hogy jobban érezd magad a mindennapokban. Töltsd fel magad belőlük, így a hétköznapok kihívásaival gyerekjáték lesz szembenézni!

5 érv a Multi55 fermentált multivitamin mellett - ezért válaszd anyukaként is!

 • egy kapszulával egyszerűen hozzájuthatsz a legfontosabb tápanyagokhoz
 • a tápanyagok csökkentik a fáradtságot, így bírni fogod az egész napos pörgést
 • 10 éves kortól már alkalmazható, így akár a nagyobb gyerekek számára is ideális választás
 • a fermentált tápanyagok támogatják a bélflóra egészségét, amire különösen fontos figyelned akkor, ha időnként még a nyugodt étkezésre sem jut elég időd
 • az pedig már igazán csak igazán pluszbónusz, hogy minden Multi 55 fermentált multivitamin vásárlásával a 10 millió fa alapítvány magyarországi faültetését, ezzel pedig gyerekeid jövőjét is támogatod
5 érv a Multi55 fermentált multivitamin mellett - ezért válaszd anyukaként is!

Biztosak vagyunk benne, hogy anyaként a családod egészségére 100%-osan ügyelsz, de lehet, hogy mindeközben a saját egészségedről hajlamos vagy elfelejtkezni. Nem csoda, a nagy rohanásban kinek jutna eszébe a vitaminpótlás. Ez azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy bírd az egész napos pörgést, ezért válassz olyan vitamint, amivel a legfontosabb tápanyagokat egyszerűen, és gyorsan pótolhatod: ilyen a MULTI55 Fermentált multivitamin, ami 55-féle célzott tápanyaggal segít, hogy anyaként is visszatölthesd a vitaminraktáraidat!