Mi a különbség a C-vitaminok között, és melyiket válasszuk?

Tudjuk, hogy a C- vitamin a legnagyobb mennyiségben szükséges antioxidáns az immuntámogatáshoz. De vajon mi a különbség a különböző C-vitamin formulák között? Most megmutatjuk az 5 legizgalmasabb C-vitamin készítményen keresztül! 

Az 5 legizgalmasabb C-vitamin

1. Folyékony, liposzómás C-vitamin + cink

Tudtad? A liposzómák nagyon hasonlóak az emberi sejtek membránjaihoz, még egy csecsemő is liposzóma gömböcskéknek köszönhetően képes a leghatékonyabban felvenni az anyatejben lévő tápanyagokat. Ha ezeket a liposzóma gömböcskéket C-vitaminnal töltik meg, akkor egy olyan szállítóeszközt kapnak, amely közvetlenül a sejtjeidbe juttatja a C-vitamint!

Tökéletes választás felszívódási-, bél- és gyomorpanaszok esetén, vagy azoknak, akik nyelési zavarral küzdenek.

 • 5 ml-ben 1000 mg C-vitamin
 • vegán, glutén- és GMO-mentes

Folyékony, liposzómás C-vitamin + cink

2. Szerves C ULTRA

Tudtad? Ahhoz, hogy a C-vitamin aktívan dolgozhasson szervezetünkben nem mindegy, hogy testünk mennyi ideig tudja megtartani. Ennek érdekében a tablettákat nyújtott felszívódásúvá (Retard) teszik. Ennek az 1500 mg-os, csipkebogyó kivonattal dúsított nyújtott felszívódású C-vitaminnak a hatóanyagleadását, független akkreditált laborban történő vizsgálatok is megerősítették.
Tökéletes választás aktív fizikai és szellemi életet élőknek, hiszen minél több C-vitamint tart meg testünk és minél tovább, annál több helyesen végbemenő biokémiai folyamat keletkezik sejtszinten.

 • 1500mg Retard C-vitamin tablettánként
 • vegán formula

3490 Ft helyett csak 2 835 Ft >>>

Szerves C ULTRA

3. Szerves C-vitamin por

Tudtad? Humán kísérletek megerősítették, hogy a C-vitamin fogyasztás csökkentheti a hajlamot a légúti vírusfertőzésekre és a tüdőgyulladásra, továbbá azt is, hogy akut fertőzések idején jelentősen megnő testünk C-vitamin igénye. A napi C-vitamin fogyasztás lehet ma már élvezetes is, ha ezt a por formát választjuk, hiszen nagyon finom gyömbéres-citromos ízétől garantáltan összefut a nyál a szájban!

Tökéletes választás a család minden tagjának már 3 éves kortól. Azonnal oldódik és bármilyen italhoz hozzáadható, az adagolása pedig gyerekjáték a dobozban található adagolókanálnak köszönhetően.

 • vegán, 60 adagos családi kiszerelés
 • 1000mg-os adagolókanállal a dobozban

Szerves C-vitamin por

4. Szerves C 500

Tudtad? Ez a C-vitamin rágótabletta nem csak ellenálhatatlanul finom, de kétféle C-vitamin forrást is kombinál. A gyomorkímélő nátrium-aszkorbátot és az L-aszkorbinsavat, melyet citrusfélékből származó bioflavonoidokkal is dúsítottak. A nátrium-aszkorbátnak magasabb a bioelérhetősége, mint az L-aszkorbinsavak, ráadásul pH semleges, így nem terheli meg a gyomrot sem.

Tökéletes választás gyomorpanaszoknál, nyelési nehézséggel küzdők számára és 3 év feletti gyermekeknek, illetve nassolni kívánó felnőtteknek, mert isteni az íze, akárcsak egy finom bonbon.

 • vegán formula
 • 500 mg-os rágótabletták 

Szerves C 500

5. Szerves C+D+K

Tudtad? Szervezetünk egyensúlyvesztése gyakran igényel a C-vitamin mellett egyéb immuntámogató tápanyagokat. A C-vitamin után a legfontosabb ilyen üzemanyag a D3- és a K2-vitamin! Ebben a formulában tablettánkként 1000mg Retard C-vitamin, 2000IU bioaktív D3-vitamin, 30µg fermentált K2-vitamin, csipkebogyó kivonat és bioflavonoidok találhatók.

Tökéletes választás krónikus fáradtság és kimerültség esetén. Ezek az alapvitaminok védőpajzsai az immunrendszernek, támogatják a hormonális egyensúlyt és alaptápanyagok bőrbetegségnél is.

 • laborban igazolt Retard hatóanyag leadás
 • bioaktív D3- és fermentált K2-vitaminnal
 • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert

3 900 Ft helyett most csak 3 547 Ft >>>

Szerves C+D+K

Tudtad a C-vitaminról, hogy…? 

A C-vitamin gátolja a hisztamin felszabadulását. Nagy mennyiségben megakadályozhatja az olyan gyulladáskeltő anyagok hatását, amelyeket az allergiás szervezet termel, amikor az allergénnel, például virágporral, állati szőrrel kerül kapcsolatba. A C-vitamin hatékony az asztma ellen is.