Főmenü Termékeink
Blog

Az 5 legnépszerűbb C-vitamin formula

Címkék: Vitaminok
Szerkesztő: Somogyi Rita

Mi a különbség a C-vitaminok között, és melyiket válasszuk?

Tudjuk, hogy a C- vitamin a legnagyobb mennyiségben szükséges antioxidáns az immuntámogatáshoz. De vajon mi a különbség a különböző C-vitamin formulák között? Kinek melyik a legjobb C-vitamin? Most megmutatjuk az 5 legizgalmasabb C-vitamin készítményt. 

C-vitaminjainkról készült videósorozatunkat meg tudod nézni IDE KATTINTVA >>> 

Az 5 legizgalmasabb C-vitamin

1. Folyékony liposzómás C-vitamin + cink: közvetlenül a sejtekig jut

Tudtad? A liposzómák nagyon hasonlóak az emberi sejtek membránjaihoz, még egy csecsemő is liposzóma gömböcskéknek köszönhetően képes a leghatékonyabban felvenni az anyatejben lévő tápanyagokat. Ha ezeket a liposzóma gömböcskéket C-vitaminnal töltik meg, akkor egy olyan szállítóeszközt kapnak, amely közvetlenül a sejtjeidbe juttatja a C-vitamint!

Tökéletes választás felszívódási-, bél- és gyomorpanaszok esetén, vagy azoknak, akik nyelési zavarral küzdenek.

  • 5 ml-ben 1000 mg C-vitamin
  • vegán, glutén- és GMO-mentes
  • közvetlenül a sejtekbe juttatja a C-vitamint
 

Folyékony, liposzómás C-vitamin + cink

2. Szerves C ULTRA tabletta: nyújtott felszívódással

Tudtad? Ahhoz, hogy a C-vitamin aktívan dolgozhasson szervezetünkben nem mindegy, hogy testünk mennyi ideig tudja megtartani. Ennek érdekében a tablettákat nyújtott felszívódásúvá (Retard) teszik. Ennek az 1500 mg-os, csipkebogyó kivonattal dúsított nyújtott felszívódású C-vitaminnak a hatóanyagleadását, független akkreditált laborban történő vizsgálatok is megerősítették.

Tökéletes választás aktív fizikai és szellemi életet élőknek, hiszen minél több C-vitamint tart meg testünk és minél tovább, annál több helyesen végbemenő biokémiai folyamat keletkezik sejtszinten

  • 1500 mg vitamin tablettánként
  • folyamatos felszívódású formula
  • vegán formula

Szerves C ULTRA

3. Szerves C-vitamin por: azonnal oldódó, citromos-gyömbéres ízű

Tudtad? Humán kísérletek megerősítették, hogy a C-vitamin fogyasztás csökkentheti a hajlamot a légúti vírusfertőzésekre és a tüdőgyulladásra, továbbá azt is, hogy akut fertőzések idején jelentősen megnő testünk C-vitamin igénye. A napi C-vitamin fogyasztás lehet ma már élvezetes is, ha ezt a por formát választjuk, hiszen nagyon finom gyömbéres-citromos ízétől garantáltan összefut a nyál a szájban!

Tökéletes választás a család minden tagjának már 3 éves kortól. Íze és állaga miatt gyerekeknek ez az egyik legjobb C-vitamin. Azonnal oldódik és bármilyen italhoz hozzáadható, az adagolása pedig gyerekjáték a dobozban található adagolókanálnak köszönhetően.

  • vegán, 60 adagos családi kiszerelés
  • 1000 mg-os adagolókanállal a dobozban

Szerves C-vitamin por

4. Szerves C 500 rágótabletta: gyomorkímélő, finom bonbon

Tudtad? Ez a C-vitamin rágótabletta nem csak ellenállhatatlanul finom, de a C-vitamin egy gyomorkímélő formáját a kalcium-L-aszkorbátot tartalmazza,melyet felszívódást segítő citrusfélékből származó bioflavonoidok kísérnek. 

Tökéletes választás gyomor- és bélpanaszoknál, nyelési nehézséggel küzdők számára, de ez az egyik legjobb C-vitamin 3 év feletti gyermekeknek, illetve nassolni kívánó felnőtteknek, mert isteni az íze, akárcsak egy finom bonbon.

  • vegán formula
  • 500 mg-os rágótabletták 
  • gyomorkímélő

Szerves C 500 rágótabletta: gyomorkímélő, finom bonbon

5. Szerves C+D+K vitaminturbó: 3 vitamin együttes hatásáért

Tudtad? Szervezetünk egyensúlyvesztése gyakran igényel a C-vitamin mellett egyéb immuntámogató tápanyagokat. A C-vitamin után a legfontosabb ilyen üzemanyag a D3- és a K2-vitamin! Ebben a formulában tablettánkként 1000 mg Retard C-vitamin, 2000 NE bioaktív D3-vitamin, 30 µg fermentált K2-vitamin, csipkebogyó kivonat és bioflavonoidok találhatók.

Tökéletes választás krónikus fáradtság és kimerültség esetén. Ezek az alapvitaminok védőpajzsai az immunrendszernek, támogatják a hormonális egyensúlyt és alaptápanyagok bőrbetegségnél is.

  • laborban igazolt Retard hatóanyag leadás
  • bioaktív D3- és fermentált K2-vitaminnal
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert

Szerves C+D+K

A C-vitamin az egész szervezetünk számára szükséges tápanyag, amit mindenki fogyaszt, mégsem ismer mindenki eléggé. Remélem, segítségedre szolgált ez a rövid összefoglaló, és mostantól Te is biztos kézzel fogod megrendelni a számodra legjobb C-vitamin készítményt!

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: A gyerekek kedvenc C-vitaminjai
Blog bejegyzések: A gyerekek kedvenc C-vitaminjai
Nézz körül a webáruházunkban
SZERVES C+D+K vitamin DUOPACK - 10 % - Retard, nagy dózis, laborban bevizsgált Natur Tanya® Akció

SZERVES C+D+K vitamin DUOPACK - 10 % - Retard, nagy dózis, laborban bevizsgált Natur Tanya®

9 298 Ft
8 368 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 8 368 Ft

Szerves C por - Gyömbéres-citromos vegán C-vitamin. 60 adag, Natur Tanya®

2 675 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 2 675 Ft
Liposzómás Szerves C-vitamin cinkkel - Natur Tanya® 200ml Akció

Liposzómás Szerves C-vitamin cinkkel - Natur Tanya® 200ml

6 665 Ft
5 998 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 5 998 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.