Immunerősítésre fel!

A baktériumok és vírusok kivédése érdekében a szervezet öngyógyító tevékenységet természetes, szerves vegyületekkel érdemes fokozni. Ez különösen fontos ma, a XXI. században, ahol fokozottan kell megküzdjünk, az antibiotikum rezisztens baktériumokkal!

Az antibiotikum rezisztencia egy olyan mutáció, ahol a baktériumok ellenállnak az antibiotikumoknak. Óriási szerepe van tehát a megelőzésnek. A szerves anyagok ereje a meghűléses, megfázásos, náthás időszakban sem alábecsülendők. A fokozottabb C-vitamin és Cink bevitele sokszor hatásosabbnak bizonyul, mint az influenza ellen adott védőoltások. A szerves anyagok biohasznosulása egyedülálló, lényegesen több biokémiai reakció képes végbemenni a szervezetben segítségükkel. Ha pedig tápanyag „tankunk”, fel van töltve, nehezebb legyűrni minket is!

Az alábbi 8 féle étrend-kiegészítő a megelőzést szolgálja, immunerősítő tulajdonságukhoz nem fér kétség. Nézzük meg, röviden hogyan segíthetnek nekünk ezek a szerves anyagok!

Olajfa kapszula

Rögtön itt, egy 3 szabadalmat birtokló kapszula az Olea europaea, azaz az Olajfa levéléből készült kivonat. Fő hatóanyaga az oleuropein, melynek köszönhetően az olajfa képes akár 2000 évig is élni. Ellenáll a parazitáknak, gátolja a vírusok, baktériumok, paraziták és gombák terjedését. Igen fontos étrend-kiegészítő lehet, a mai antibiotikumokra nem reagáló, mutáns baktériumoknak és vírusoknak ez a természetes immunrendszer erősítő anyag. Az olajfa kivonata jól helyt állhat a prevención túl az akut fertőzések eseteiben is!
Bővebben >>

3 szabadalommal védett, immunerősítő olajfa kapszula.

Szerves C-vitamin

Ugye ismerős? – De Biztos, hogy mindent tudsz a C-vitaminról? Ő a szervezet legfontosabb antioxidánsa, és ez nem is olyan kicsi érdem, mivel több, mint 2000 féle antioxidánst ismerünk. Rengeteg biokémiai reakció részese ez a molekula, az emberi szervezet nem tudja előállítani, de egyszerűen nem tud élni nélküle! Akut és Krónikus betegségek, illetve életviteli sajátosságok jelentősen csökkentik a mennyiségét a szervezetben. Létfontosságú életműködésekért felel, mint amilyen az immunválasz, a vasfelszívódás, vagy a tüdőfunkciók. Az ellenálló képességet cinkkel való kombinálás esetén, sok esetben hatékonyabban növelte, mint a védőoltások.
Bővebben >>

Szerves C-vitamin, egy tökéletes biohasznosulású antioxidáns.

Szerves Cink

A Cink és C-vitamin visszavonhatatlanul beírták magukat a téli védekezés alap antioxidánsai közé. A Cink olyan antioxidáns ásvány, melynek ha mennyisége csökken a szervezetben az ellenálló képesség is csökken, megnő a nátha, influenza, meghűlés és megfázásos panaszok gyakorisága és időtartama. A cinkhiány hatására a női és a férfi nemzőképesség is hanyatlik, prosztatabetegség jelentkezik, külső és belső sebeink nehezen gyógyulnak, fülcsengés és őszülés kísérhet. A szervezet gyakran bőrproblémákkal, hajhullással és körömtöredezéssel jelzi a hiányállapotot.
Bővebben >>

Szerves Cink, ami fontos immunerősítő tápanyag, és 300 enzimet is aktivizál.

Gyógygomba kivonat

A gyógygomba poliszacharidok a szerves anyagok közül, jelenleg a legtöbbet vizsgált alkotók közé tartoznak. A gyógygombák közül is, a legtöbb tudományos anyag a pecsétviasz-gombáról (Ganoderma lucidum, Ling Zhi, Reishi, lakkostapló) áll rendelkezésre. Az ellenálló képességen túl, kitűnő májerősítő, májméregtelenítő és antiallergén tulajdonsággal bír. Olyan degeneratív megbetegedésekben is visszafordító hatása lehet, mint a rák. Kelet – Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák! A pecsétviasz-gomba poliszacharidjainak biohasznosulását a C-vitamin nagymértékben segíti.
Bővebben >>

Szerves Pecsétviaszgomba, poliszacharidjai a legtöbbet vizsgált szerves vegyületek közé tartoznak.

Szerves Grapefruit mag kivonatok

A grapefruitmag olaj mikrobaölő tulajdonságú, egy olyan természetes antibiotikum, ami a kórokozók citoplazmájának membránját elpusztító vegyületekben gazdag. Összetevői természetes módon semmisítik meg a betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat. Segít elkerülni a téli időszak járványait és jól kezeli a gombás megbetegedéseket, mint amilyen a Candida is. A grapefruit élettani hatásait teafa-, rozmaring-és kakukkfű olajjal fokozhatod. Ma már a leghatékonyabb formula, az úgynevezett mikrokapszulázott eljárással készül, ezért Neked is ezt érdemes beszerezned;
Bővebben >>

Szerves Grapefruit, ma már leghatékonyabb változatát mikronizációs technológiával állítják elő.

Gránátalma koncentrátum

Immunrendszer? Sejtvédelem? Tankolj fel! –szólt a szlogen 2009-ben, amikor is az év immunerősítője a gránátalma koncentrátum volt! Ezt elsősorban a szív-és érrendszert is védő elagsav tartalomnak és egyéb antioxidáns flavonoid vegyületeknek köszönhette. Most 2014-ben már a koncentrátum szerves szelént is tartalmaz, ami nagymértékben megnövelte az immunrendszer védelmét, hiszen a kilúgozott földek vajmi kevés szelént (ez a cinkre is igaz) tartalmaznak. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a szelén rendkívül fontos ásvány, ha valaki pajzsmirigy alulműködéssel küzd és immunrendszerét ez a betegség gyengítené!
Bővebben >>

Szerves Gránátalma koncentrátum, ami két éven át birtokolta az év immunerősítője címet.

Prebiotikumok és Probiotikumok

A probiotikumok, vagy más néven hasznos baktériumok, parányi, szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok, melyek legnagyobb mennyiségben a belekben találhatók meg. Az immunrendszer 70%-át adják, lebontanak, felépítenek és ők termelik az összes B-vitamint, gyulladáscsökkentő és antibakteriális anyagot a testünk számára. A szaporodásuk és túlélő képességük a prebiotikumok mennyiségétől függ, hiszen ezek az emészthetetlen rostok táplálékul szolgálnak számukra. Az tudtad, hogy tízszer annyi baktérium van a testedben, mint sejt?
Bővebben >>

Szabadalommal védett pre- és probiotikum formula, az immunrendszernek, az emésztőrendszernek és a bőrnek.

Alkoholmentes Echinacea cseppek

Ha immunrendszer erősítés, akkor az echinacea, vagy más néven kasvirág biztos, hogy beírta nevét a fejünkbe. Kevesen tudják, hogy koncentráltabb és alkoholmentes verziója ettől az évtől már Magyarországon is beszerezhető. Így az egész család, a legkisebbek és az érzékenyebb idősek is tudják fogyasztani, ezt a jelentős, antiallergén és gyulladáscsökkentő funkcióval is bíró növényi kivonatot. Az immunerősítést és a biohasznosulást a hozzáadott, csipkebogyóból sajtolt természetes C-vitamin is segíti.
Bővebben >>

Echinacea, magyarul kasvirág kivonat, új, alkoholmentes kivonata, amit a legkisebbek is fogyaszthatnak.