A Zen-szen®

Ginsenges vita-complex

kétféle, koreai és amerikai ginseng gyökeret kombinál, 12 vitaminnal dúsítva.

Különlegességét, a hatásért felelős ginsenozidok extra mennyisége adja, amiből kapszulánként 12%-ot tartalmaz! A fokozott biohasznosulásról a Bioperine® (fekete bors kiv.) szabadalom gondoskodik. Növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, fokozza az ellenálló képességet, kivédi a stressz-hatásokat.

zen.jpg

Ugyanakkor az energiaszint és állóképesség javulása mellett, lassítja az öregedési folyamatokat, és nem utolsó sorban különösen hatékony afrodiziákumnak számít, hiszen a hímvessző, vagina és csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést és fokozza a kéj érzetét.

Zen-szen®

és Jin-Jang egyensúly

A Zen-szen® Rg1 és Rb1típusú ginsenozidjai, a Jin (passzivitás, sötétség, lassúság) és Jang (aktivitás, fény, gyorsaság) közti harmonikus egyensúlyt teremtik meg.

Az Rb1 megnyugtatja az emberi szervezetet stressz és erős indulatosság során. Az Rg1 viszont növeli a teljesítőképességet, gyorsítja a reakcióinkat, és jó hatást gyakorol fizikai kimerültség és betegség esetén.

A ginsenozidok fokozzák a munkateljesítményt, a koncentráló képességet és segítik a betegségeket követő lábadozást. Ha fáradtság, kimerültség gyötri, mindenképp jó választás. A ginseng általános szervezet erősítő hatása tudományosan igazolt, hatóanyagai serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését.

 

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a ginsenozidok hatékonyak:

  • Fáradtság és kimerültség esetén

  • Segítenek fenntartani a megfelelő fizikai állóképesség

  • Javítják a koncentrációt és koordinációt

  • Támogatják az immunrendszer működését

  • Segítik a szexuális egészség fenntartását/visszaszerzését

  • Javítják a mindennapi életminőséget

Figyelem!

Csak olyan ginseng készítményt válasszon, ahol garantált a napi adagban a legalább 10% ginsenozidot tartalom. A Zen-szen® 1 kapszulája 12% ginsenozidot tartalmaz!

zen-szen-bea.jpg

Összetevők:
1 kapszulában;
Koreai ginseng (Koreai Panaxginseng extractum) 7% ginsenozid
200 mg, American ginseng (Panaxquinquefolium extract) 5% ginsenozid 250 mg
Fekete bors extractum Bioperine® 2 mg.

Vitaminok; A-vitamin 800 µg (100%*), D-vitamin 5 µg (100%*), E-vitamin 12 mg (100%*),
C-vitamin 80 mg (100%*), B1-vitamin 1.1 mg (100%*), B2-vitamin 1.4 mg (100%*),
B3-vitamin 16 mg (100%*), B6-vitamin 1.4 mg (100%*), Folsav 200 µg (100%*),
B12-vitamin 2.5 µg (100%*), Biotin 50 µg (100%*), B5-vitamin 6 mg (100%*).
*%RDA

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula. Feszültséggel teli időszakban vagy betegségből történő lábadozás alatt, impotencia és sterilitás esetén naponta 2*1 kapszula.

A termék alkalmazása 12 éves kor felett ajánlott.

Minimum kúra- maximum kúra:
 
Minimum 60 napos kúra keretében, maximum 120 napig.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés:
30 kapszula
OETI: 12450/2013

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.