Erre a termékre a fenti kedvezményen felül, további 10% kedvezményt kapsz vásárláskor az "IMMUN" kuponkódot használva január 31-ig. Megnézem az akcióban résztvevő többi terméket is >>>

A Vita-min® plus egy világszabadalommal védett multivitamin, amely kelát-formában tartalmazza az ásványi anyagokat, organikus savakkal és aminosavakkal kombinálva. A benne található anyagok ennek köszönhetően a szervezet számára rendkívül könnyedén hasznosíthatóak. Fogyasztását fokozott testi és szellemi terheltség esetén, depresszió, apátia, lábadozás vagy betegség, savasodás, és káros élvezeti cikkek fogyasztása esetén javasoljuk.

A termék bővebb leírása ide kattintva érhető el»

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.