Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések
Találatok a "ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, citrom íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml" termékre:

Vásárlói vélemény: Diurerbe® vízhajtó tabletta és koncentrátum

Elképesztően gyorsan, már a harmadik napon éreztem a jótékony hatását. Vízhajtó készítmény még sohasem hozott ilyen gyorsan eredményt, pedig kipróbáltam már jónéhányat. Úgy érzem, megvan a számomra tökéletes választás. Szívből ajánlom családon belül is, barátoknak, de még az ügyfeleimnek is. Most is éppen...

Vásárlói vélemény: Diurerbe italkoncentrátumok

Erzsébet az egészséges életmód híve, azonban még így is előfordult, hogy a nap végén lábdagadással,  vizes eredetű puffadással küzdött. Hogy minél hamarabb megszabaduljon a felesleges víztől, egy kíméletes, de ugyanakkor hatékony módszert választott: bevetette a  Diurerbe ®  Forte természetes vízhajtó...

Vásárlói vélemény: a DIURERBE® koncentrátum hatásos természetes vízhajtó

Gabi és Gyöngyi természetes vízhajtót kerestek nálunk. Gabi választása az ananászos Diurerbe® koncentrátumra esett, míg Györgyi a gránátalmás koncentrátumot kezdte el fogyasztani.

Vásárlói vélemény: A Diurerbe Forte® italkoncentrátum támogatja a fogyókúrát

Az olyan természetes, növényi vízhajtók, mint amilyen a Diurerbe ® Forte italkoncentrátum még fogyókúra esetén is sikerrel alkalmazhatóak. Ezt Fanni is megerősíti.

Vásárlói vélemény: A Diurerbe Forte® italkoncentrátum hatásos a változókori...

Anikónál a vízvisszatartási problémák a változókorral együtt jelentek meg. Panaszaira Diurerbe Forte® italkoncentrátumot kezdte el alkalmazni, sikerrel!

Vásárlói siker: végre egy hatásos vízhajtó!

Ebben a nagy melegben egyre többen kerestek vízhajtót nálunk, mi pedig jó szívvel ajánljuk a Diurerbe ® gyógynövényes vízhajtót. Olvass tovább, és tudd meg Szilvitől, hogy miért!