Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések
Találatok a "Ferzym® Bélflóra ampulla. 7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával." termékre:

Vásárlói siker: Pocak- és fülfájdalom ellen bélflóraregenerálás!

Imádnivaló páros érkezett! Ákost Buksi is elkísérte a Ferzym ® bélflóra ampulla beszerző körútra. A szinbiotikum annyira bevált a családban, hogy Ákos testvérének is vinni kellett.

Vásárlói vélemény: Őszi-téli megbetegedések elkerülve Immuncsomaggal!

Nagyon örültem, mikor tavaly végre elkerültek minket a szokásos megbetegedések. Nem kaptunk el semmilyen nyavalyát, így megúsztuk a „beleesés”, lábadozás és visszaesés ránk jellemző, megszokott folyamatát is...

Vásárlói vélemény: Ferzym® bélflóra ampulla

„Gyakran megbetegedtem korábban, és nem is gondoltam volna, hogy az okot a bélflórámban kell keresni. De aztán bővebben utánanéztem a témának, és valóban a bélflóra egészsége adja egész szervezetünk egészségének alapját. Amióta rendszeresen csinálok Ferzym® szinbiotikum kúrát, azóta nem dönt le se baktérium, se...

Cotifibra vélemény: A Cotifibra segít az emésztési panaszokon!

Legnagyobb örömünkre egyre több elégedett Cotifibra bélradír vélemény érkezik hozzánk. Nem meglepő: a bélradír megbízható segítséget nyújt emésztési panaszok esetén, és nagyon finom is!

Vásárlói vélemény: „A korpásodás elleni sampon a legjobb, azok közül, amiket...

Ildikó nehezen tudott megszabadulni a korpásodástól, egészen addig, amíg ki nem próbálta a NewCap korpásodás elleni sampont. Véleményét örömmel osztotta meg velünk! Olvassatok tovább!