Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a propolisz csepp gyulladáscsökkentésre is kiváló!

Zsuzsa ínhüvely gyulladásra vitt tőlünk alkohol -és allergiamentes EPID® propolisz cseppet, mert olvasott a propolisz gyulladáscsökkentő hatásáról. Nemsokára elégedetten tért vissza, hogy megossza velünk véleményét a propolisz cseppről.

Vásárlói vélemény: a propolisz csepp remek gyulladáscsökkentő

„A csuklómban lévő ínhüvely gyulladással küzdök már jó ideje. Olvastam a propoliszról, hogy milyen jó gyulladáscsökkentő. Itt a boltban mutatták ezt az EPID® propolisz cseppet, ami nagyon tetszett, hogy alkoholmentes és allergiamentes kivonat. Elkezdtem szedni, és nagyon hamar javulást éreztem, múlt a fájdalom, könnyebben tudom mozgatni a csuklómat. Ráadásul, ahogy szedtem a propoliszt elmúlt a szédülésem is, pedig az orvosok sem tudták, hogy mitől van. A lényeg, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele, most viszek újabb 4 darabot!”  

Nagyon örülünk a jó hírnek, köszönjük Zsuzsa véleményedet a propolisz cseppről!

Mi az a propolisz?

A propolisz, vagy más néven méhszurok egy gyantaszerű anyag, mellyel a méhek a kaptár kisebb réseit zárják le, sőt, belül is ezzel vonják be, hogy fertőtlenítsék. (A neve is ezt jelenti „pro polisz” vagyis a város előtt) Ugyanígy, a propolisz az embert is megvédi a káros mikroorganizmusoktól.

Természetes gyulladáscsökkentő propolisz

A propolisz azonban nemcsak fertőtlenítő, baktérium és vírusellenes tulajdonságairól ismert, hanem nagyszerű gyulladáscsökkentő is! Ezt a gyulladáscsökkentő tulajdonságát pedig mind belsőleg (ízületi gyulladás, prosztata-, fültőmirigy-, gyomor- és bélnyálkahártya gyulladás), mind külsőleg (gyulladással járó bőrbetegségek, pattanások) élvezhetjük. 

4 érv az EPID® propolisz mellett

  • az egyedülálló kivonási technológiának köszönhetően több mint 300 enzimet sikerült megőrizni
  • allergiamentes - eltávolításra kerültek felelős molekulák és szennyeződések
  • a kivonáshoz nem használnak alkoholt
  • már 3 éves kortól adható gyerekeknek is

Mit tehetsz még ínhüvely gyulladás esetén?


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.