Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: NO-DOL® kurkuma ízületi gyulladásra és ízületi fájdalomra

Erika egy vírusfertőzés utáni izom- és ízületi gyulladásra, Magdi pedig csípőproblémái miatt keresett természetes gyulladáscsökkentőt. A No-Dol® Micellás kurkumát ajánlottuk számukra, hiszen az egyedülálló technológiának köszönhetően 185-ször gyorsabb felszívódásra képes a sima kurkumaporhoz képest. Mutatjuk véleményüket a No-Dol® kurkumáról.

Vásárlói vélemény: NO-DOL® kurkuma vírus miatt ízületi gyulladásra

„Vírusfertőzés után maradt meg egy elég erőteljes izom-és ízületi gyulladás, amire mindenképpen természetes megoldást szerettem volna. Itt a boltban ajánlották ezt a No-Dol® Kurkumát, a kurkumát ismertem már korábbról, és meggyőzött, hogy ez ennyivel gyorsabban hasznosul. Eddig egy havi adagot szedtem be, és már ennyi idő alatt jelentősen csökkent a gyulladással együtt járó fájdalom. Viszem a következő adagot, szedem tovább, engem meggyőzött.”

Köszönjük Erika, hogy megosztottad velünk véleményed a No-Dol® Kurkumáról!

Magdi véleménye: a No-Dol® kurkuma csökkentette a csípőfájdalmat!

Magdi véleménye: a No-Dol® kurkuma csökkentette a csípőfájdalmat!

„Az egyik lábam rövidebb, mint a másik, így sajnos nagyon sok problémám van a csípőmmel, ami gyakran be van gyulladva, és fáj is. A nem egyforma terhelésnek köszönhetően a gerincem is elferdült, ettől pedig az egész hátam fáj. Gyulladáscsökkentés és fájdalomcsillapítás miatt kezdtem el szedni a No-Dol® Micellás kurkumát. Mondtátok, hogy sokkal hatékonyabb, de azt magam sem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen gyorsan fog hatni. Ajánlom mindenkink, aki ízületi fájdalommal, gyulladással küzd.

Köszönjük Magdi, hogy megosztottad velünk véleményed a No-Dol® Kurkumáról!

No-Dol® Micellás kurkuma 185-ször gyorsabb felszívódással!

A No Dol® micellás kurkuma, ez az erőteljes, természetes gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló az egyedülálló technológia eredményeként 185-ször gyorsabb felszívódásra képes a sima kurkuma porhoz képest. Folyékony állagnak köszönhetően szinte azonnali, maximális elszívódás jellemzi, a bevétel után 1 órával már garantált a hatás!

5 érv a No-Dol® kurkuma mellett

  1. erőteljes, természetes gyulladáscsökkenttő és gyulladásgátló
  2. különösen ajánlott emészőrendszeri gyulladások, porckopás, ízületi gyulladások és menstruációs fájdalmak esetén
  3. támogatja az ízületek és a csontok egészségét
  4. csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázazát tis.
  5. ráadásul az egészséges emésztéshez is hozzájárul.

Allergénmentes, gluténmentes, vegán termék!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.