Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Fitotree futószemölcsre bevált!

Linda futószemölcs miatt kért tőlünk segítséget. Mivel a szemölcsöket is vírus okozza, ezért a Fitotree kapszulát és a Fitotree cseppet ajánlottuk számára vírusellenes, fertőtlenítő olajokkal.

Vásárlói vélemény: a Fitotree futószemölcsre bevált!

„Szemölcs miatt kértem segítséget, már elég régóta szenvedtem vele. A Fitotree kapszulát ajánlották belsőleg, külsőleg pedig a Fitotree cseppet ecsetelésre. Felhívták a figyelmemet arra is, hogy ilyenkor jó, ha az immunrendszerünket is erősítjük, amihez persze a Fitotree is hozzájárul, de a biztonság kedvéért kiegészítettem C-vitaminnal is a kúrámat. Hamar javulást értem el. Immunrendszer erősítő hatása miatt a Fitotree-t végig alkalmaztam az őszi-téli időszakban is, megelőző jelleggel, és szerencsére sikerült is elkerülni a megfázást, betegséget.”

Köszönjük Linda, hogy megosztottad véleményed a Fitotree cseppről és Fitotree kapszuláról.

Fertőtlenítő olajok a Fitotree kapszulában és cseppben

FitoTree kapszulában és cseppben olyan fertőtlenítő, baktérium és vírusellenes olajokat találunk, mint a grapefruitmag olaj, a teafa olaj, a rozmaring olaj és kakukkfű olaj.

Ezek az olajok egymással szinergiában működve dolgoznak a mikrobák ellen. A fő hatóanyagokra standardizáltak, vagyis biztosak lehetünk abban, hogy minden kapszulával, illetve minden cseppel ugyanannyi hatóanyaghoz jutunk.

Ráadásul, a Fitotree kapszulában az egyedülálló mikrokapszulázási eljárás gondoskodik a hatóanyagok védelméről, egyenletes leadásukról és arról, hogy ne okozzanak gyomorpanaszokat.

Mit tehetsz még szemölcsök ellen?

A szemölcsöket vírus okozza, a vírus ellen pedig egészséges immunrendszerrel tudunk védekezni. Vagyis, támogasd immunegészségedet, hogy mihamarabb leküzdhesd a vírusokat.

Kattints, és olvass a legjobb természetes immunerősítőkről bővebben!

Mire használhatod még a Fitotree kapszula + Fitotree csepp kombinációt?

  • körömgombánál és herpesznél szedd a kapszulát és ecsetelj a cseppel!
  • korpánál szedd a kapszulát és a cseppet keverd a samponodba!
  • pattanások esetén adj a tusfürdődhöz a cseppből!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.