Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Aloe vera ital vírusfertőzés ellen is!

Kata hónapok óta issza a Specchiasol® Aloe italt immunerősítésre! A tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös változatot választotta, aminek az ízét is nagyon szereti, a hatását meg kiváltképp! Örömmel osztotta meg velünk véleményét az aloe vera italról.

Vásárlói vélemény: aloe vera ital vírusfertőzés ellen is!

„A sok immunerősítő közül én a Specchiasol® Aloe italt választottam, és egyáltalán nem bántam meg! Sokat olvastam róla, hogy milyen jó természetes immuntámogató. A tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös változatot választottam, finom az íze, örömmel fogyasztom! A hatásáról pedig csak annyit tudok mondani, hogy amióta iszom nem voltam beteg, még Covid is elkerült.

Ajánlom mindenkinek, aki természetes immunerősítőt keres.”

Köszönjük Kata, hogy megosztottad velünk véleményed az Aloe vera italról!

Aloe ital, mint természetes immunerősítő

 Az aloe ital immunerősítő tulajdonságait a poliszacharidok (nagyobb molekulájú, hosszabb szénláncú, összetett szénhidrátok) közé tartozó acemannán nevű hatóanyagának köszönheti. Az acemannánt immunserkentő, antibiotikus és fertőtlenítő tulajdonságok jellemzik.

5 érv a Specchiasol®  Aloe ital fogyasztása mellett

  • vitaminokat, ásványi anyagokat és 20-féle aminosavat tartalmaz
  • immunerősítő tulajdonsága mellet az emésztést is rendezi
  • 3 éves kortól adható gyermekeknek
  • alkalmazható terhesség és szoptatás alatt is
  • tőzegáfonyalével és erdei gyümölcslével dúsított

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.