Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói visszajelzés: Máriatövissel az egészséges májműködésért

Jó májműködés, fél egészség! Kolinos –máriatövis kivonat 

Kedves vásárlónk, Zsuzsanna, reggelente keserű ízt érzett szájában. Ennek a kellemetlen tünetnek a hátterében számtalan kiváltó ok állhat, aminek egyik gyökere a máj terheltsége. Zsuzsanna korábban járt már nálunk, és igen jó véleménnyel volt a termékeinkről, így újra hozzánk fordult segítségért. Legnagyobb méregtelenítő szervének megtámogatására a 160 mg szilimarin tartalmú máriatövis kivonatot ajánlottuk, melyet kolinnal is dúsítottak. Ennek eredményeként  nem csak a hatás fokozódik, de a fő hatóanyagból is sokkal több szívódik fel. 

A Natur Tanya® Máriatövis koncentrátum ebben az esetben is nagyszerűen bevált!

mariatovis-velemeny-tapasztalatok-vasarloi-visszajelzes.jpg

„Ezt a máriatövis készítményt össze sem lehet hasonlítani a másikkal, amit korábban szedtem (pedig annak még az ára is magasabb volt). Rövid alkalmazás után elmúlt a keserű íz a számból, és az sem elhanyagolható, hogy az emésztésem is sokkal jobb lett. Jobban vagyok, és ennek nagyon-nagyon örülök, ezért végigcsinálom a 120 napos kúrát, és az ismerőseimnek is ajánlom ezt a terméket. Tényleg szuper.”

Köszönjük Zsuzsanna a visszajelzést, nagyon örülünk sikerednek!


Honnan tudhatod, hogy májméregtelenítésre van szükséged?

Sajnos a májunkban nincsenek idegvégződések, ezért nem tud fájdalommal jelezni. Azonban van néhány intő jel, amiből köveztethetünk rá, hogy a májműködésünkkel nincs minden rendben.   

Kezdj máriatövis kúrába, ha az alábbiakat tapasztalod:

  1. Hasi puffadás, fokozott bélgáz képződés, kérődzés

  2. Fájdalom vagy kellemetlen érzés a máj területén (jobb felső hasüregi rész a bordák alatt)

  3. Kiálló gyomor - túlzott hasi zsírlerakódás, a felső hasi rész körül vagy ugyanez a hasi részen; sörhas

  4. Indokolatlan, szűnni nem akaró súlycsökkenés

  5. Acne, rosacea, vagy viszkető, foltos bőr

Ha érdekel a többi tipikus tünet is, kattints ide: >>> 

Máriatövis, az elsődleges májméregtelenítő tápanyag

A máriatövis fő hatóanyaga a szilimarin. Ennek a tablettának a nagy előnye, hogy szilimarinra standardizált, ami azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyannyi, azaz pontosan 160 mg a hatóanyag tartalom.

Ráadásul, még kolinnal is dúsították a magasabb biohasznosulás érdekében. A kolin a lecitinnel közeli rokonságban álló tápanyag, hozzájárul a normál májműködés, és a normál zsíranyagcsere fenntartásához.

A máriatövis magjait önmagában is el lehet rágcsálni, sőt, akár fogyaszthatjuk az olaját is, azonban, ha terápiás céllal kívánjuk fogyasztani, akkor a legmagasabb hatóanyag tartalmat tartsuk szem előtt, és ilyenkor mindenképp standardizált kivonatot válasszunk!

Tudtad?

Egy  alapos májméregtelenítés számos bőrpanaszra, még a pikkelysömörre is megoldást jelenthet!

Duopackban most -10 % kedvezménnyel megvásárolható!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.