Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemények – Halkollagén és elasztin a fiatalság receptje! Kollagén Facelift tapasztalat

A folyékony halkollagén és elasztin koncentrátum segít abban, hogy legyinthessünk a rohanó évekre. Segít megőrizni a bőr és a kötőszövet volumenét, rugalmasságot ad a porcoknak. Ezt bizonyítja Lilla véleménye is, aki a Natur Tanya® Kollagén Facelift®   kúrája után elégedetten tért vissza üzletünkbe! Olvasd el véleményét!

Vásárlói vélemények – Halkollagén és elasztin a fiatalság receptje! Kollagén Facelift tapasztalatok

„Crossfit edzésre járok, itt eléggé igénybe vannak véve az ízületek. A nagyobb terhelés miatt szükségem van olyan tápanyagra, ami támogatja az egészségüket, így jött képbe a kollagén. A Natur Tanya® Kollagén Facelift®-ről már jókat hallottam, tetszik, hogy halkollagén és a folyékony állag is. Napi kétszer iszom, edzés előtt, és este. Szerencsére, amióta fogyasztom, elkerültek a sérülések. Amin meglepődtem, hogy a bőröm és a hajam is láthatóan szebb lett! Annyira megszerettem, most már a harmadik kúrámnál járok! Ajánlom mindenkinek, már csak a bőrszépítés miatt is, aki pedig sportol, annak egyenesen kötelező!”

Köszönjük Lilla, hogy megosztottad véleményed a Natur Tanya® Kollagén Facelift®-ről! További sérülésmentes edzést kívánunk!

Szép bőr és ízületi egészség kollagénnel!

A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságot, feszességét, egy szóval: fiatalságát. Amikor testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek. Ilyenkor kell elkezdeni a pótlást!

Gondoskodj ízületeidről, és szépítsd bőrödet!

A Natur Tanya® Kollagén Facelift® 95-99%-ban hasznosuló hidrolizált halkollagén és tengeri elasztin peptidekkel, mind az ötféle kollagén szintetizálását stimulálja.  Így hozzájárul az ízületek, a haj, a bőr és a köröm, de még a belek egészségéhez is.  

Próbáld ki Te is >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.