Vásárlói vélemények – Halkollagén és elasztin a fiatalság receptje! Kollagén Facelift tapasztalatok

A folyékony halkollagén és elasztin koncentrátum segít abban, hogy legyinthessünk a rohanó évekre. Segít megőrizni a bőr és a kötőszövet volumenét, rugalmasságot ad a porcoknak. Ezt bizonyítja Lilla és Ingrid véleménye is, akik a Natur Tanya® Kollagén Facelift®   kúrájuk után elégedetten tértek vissza üzletünkbe! Olvasd el véleményüket!

Vásárlói vélemény – A Kollagén Facelift® a bőrre és az ízületekre is jó!

„Crossfit edzésre járok, itt eléggé igénybe vannak véve az ízületek. A nagyobb terhelés miatt szükségem van olyan tápanyagra, ami támogatja az egészségüket, így jött képbe a kollagén. A Natur Tanya® Kollagén Facelift®-ről már jókat hallottam, tetszik, hogy halkollagén és a folyékony állag is. Napi kétszer iszom, edzés előtt, és este. Szerencsére, amióta fogyasztom, elkerültek a sérülések. Amin meglepődtem, hogy a bőröm és a hajam is láthatóan szebb lett! Annyira megszerettem, most már a harmadik kúrámnál járok! Ajánlom mindenkinek, már csak a bőrszépítés miatt is, aki pedig sportol, annak egyenesen kötelező!”

Köszönjük Lilla, hogy megosztottad véleményed a Natur Tanya® Kollagén Facelift®-ről! További sérülésmentes edzést kívánunk!

Ingrid véleménye a Kollagén Faceliftről: Szépíti a bőrt, és jót tesz az ízületeknek!

Ingrid véleménye a Kollagén Faceliftről: Szépíti a bőrt, és jót tesz az ízületeknek!

„Sokáig kerestem megfelelő kollagént, amíg végül rátaláltam a Kollagén Facelift® -re.Megelőzés miatt kezdtem el fogyasztani, nekem eddig ez vált be a legjobban. Látványosan szebb lett a bőröm, és erősebb a hajam. Nagyon örültem, amikor mondták, hogy ez a típusú kollagén (hidrolizált halkollagén) még a csontoknak, ízületeknek is jót tesz! Ajánlom mindenkinek, aki megbízható kollagént keres!”

Köszönjük Ingrid, hogy megosztottad véleményed a Natur Tanya® Kollagén Facelift®-ről, fogyaszd tovább egészséggel!

Szép bőr és ízületi egészség kollagénnel!

A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságot, feszességét, egy szóval: fiatalságát. Amikor testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek. Ilyenkor kell elkezdeni a pótlást!

Gondoskodj ízületeidről, és szépítsd bőrödet!

A Natur Tanya® Kollagén Facelift® hidrolizált halkollagénnel, tengeri elasztinnal, mind az ötféle kollagén szintetizálását stimulálja. lévő kollagén mátrix az öt legfőbb típusú kollagén szintetizálását stimulálja. Így hozzájárul az ízületek, a haj, a bőr és a köröm egészségéhez is.  

Próbáld ki Te is >>>

AKCIÓ! Szépség kúracsomag 20% kedvezménnyel!

Rendeléshez kattints! >>>

AKCIÓ! Szépség kúracsomag kedvezménnyel!