Vásárlói visszajelzés – Kollagén Facelift® koncentrátum

Lilla rendszeresen sportol. Edzéseinek megtámogatására keresett nálunk kollagént. Amit tapasztalt, annyira megtetszett neki, hogy már a 3. Kollagén Facelift®  kúráját fogyasztja. Olvasd el, miért!

„Crossfit edzésre járok, itt eléggé igénybe vannak véve a porcok és az ízületek, mindenképpen szükségem van kiegészítőre. Napi kétszer iszom, edzés előtt, és este. Szerencsére, amióta fogyasztom, elkerültek a sérülések, és a bőröm, hajam is láthatóan szebb lett. Annyira megszerettem, most már a harmadik kúrámnál járok! Ajánlom mindenkinek, aki pedig sportol, annak egyenesen kötelező!”

kollagen-koncentratum-velemeny.jpg

Köszönjük Lilla a visszajelzést, további sérülésmentes edzést kívánunk!

Porc és ízületi egészség kollagénnel!

A kollagén a test elsődleges fehérjéje. Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

TUDTAD? Testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek.   

Gondoskodj ízületeidről, és szépítsd bőrödet!

Ezt a „mellékhatást” imádni fogod! Kollagén Facelift®- ben lévő kollagén mátrix az öt legfőbb típusú kollagén szintetizálását stimulálja. Így nem csak ízületeid egészségért védi, de hajad, bőröd, sőt körmöd állapota is javul majd tőle.  

Próbáld ki Te is >>> 

Fokozd tovább a hatást!

Kombináld a Natur Tanya® Szerves hialuronsavval így nemcsak két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza.

Próbáld ki Te is >>>

AKCIÓ! Szépség kúracsomag -33 % kedvezménnyel!

Vásárold meg 14 940 Ft  helyett MOST 9.999 Ft-ért a 60 napos Facelift kúracsomagot! !

Ne maradj le! Az ajánlat a készlet erejéig él!

Rendeléshez kattints! >>>

kollagen-facelift-koncentratum-akcio.jpg