Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Diurerbe és Gambe Slim® comb és térdvizesedésre

Barbi térd környéki vizesedésre keresett természetes segítséget, amire a Gambe Slim® nyirokkeringést serkentő koncentrátumot ajánlottuk számára. Amikor a második üvegért jött hozzánk, akkor készítettük ezt a képet, és nemsokára kaptunk tőle egy üzenetet, amiben leírta véleményét a Gambe Slim® és a Diurerbe® koncentrátumokról.

Vásárlói vélemény: Gambe Slim® és Diurerbe koncentrátum comb és térdvizesedésre

„Kedves Anatur csapat! Múlt hét hétfőn jártam Nálatok, készítettetek rólam egy képet, én pedig igértem, hogy küldök a termékről visszajelzést.

Amikor ott jártam, akkor vettem a Gambe Slim® második üveget. Évek óta vízvisszatartással küzdök a lábaimban, szinte kizárólag a combomra hízok és párnásodik a térdem, amit az ízületeim is megéreznek. Rengeteg orvosnál jártam már, szinte mind egyhangúlag azt mondta, gondok vannak a nyirokkeringésemmel. Ezért kezdtem el a Gambe Slim® kúrát. Noha még csak a második üvegnél járok, máris elkezdtem észlelni a jótékony hatásait: simább lett a bőröm, elkezdtek kirajzolódni a tónusaim, és kívülről is kapok visszajelzéseket, ugyanis sokan megjegyzik, hogy szerintük fogytam. Őszintén várom, milyen eredményt érek el a kúraidő végére, hiszen már most is nagyon örülök, hogy látom a változást!

Emellé elkezdtem inni a Diurerbe® vízhajtó folyadékot is, ami szintén nagyon szépen hajtja ki a vizet a szervezetemből.”

Köszönjük Barbi, hogy megosztottad véleményed a Gambe Slim® koncentrátumról, további sok sikert kívánunk a kúrádhoz!

A Te lábaid is vizesednek? Nézd meg ezeket a tippeket, amivel könnyedén kezelhető az ödémás láb. >>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.