VERRATIVA napozók és beta Solar - Vásárlói vélemény

Kedves vásárlónk, Orsi, a napokban járt üzletünkben. Éppen újabb adag 50 faktoros Verrativa napozót, napozás utáni tusfürdőt és beta Solar napozóvitamint vitt haza, amikor szóba elegyedtünk. Vallom, hogy a vásárlói elégedettség záloga a magas minőség, és ebben most pontosan megerősített Orsi is. Olvassátok csak!

beta-solar-gyorsbarnito-velemenyek.jpg

„ Hétköznapokra kerestem egy fényvédő termékcsaládot, hiszen munkámból adódóan sokat tartózkodom a szabad ég alatt. A fő szempontom a megfelelő védelmen túl, a minél egyszerűbb adagolás, és hogy ne hagyjon ragacsos érzetet maga után. Nos, a Verrativa napozó spray pontosan ilyen.

Ahogy a munkámban, úgy az általam használt termékekben is fontos a minőség, de ezek a napozók egyszerűen kiválóak! Mellette a beta Solar kapszulát használom, ahogy ajánlottátok, a bőröm további hidratáltságának megőrzéséhez  pedig már tusfürdőben is csak ti jöhettek szóba!

Hiszen nálatok a minőségben sose csalódtam! Első osztályú termékek mind, nagyon meg vagyok elégedve!”

Köszönjük Orsinak a visszajelzést!

Gondoskodj bőröd egészségéről
napozás előtt, alatt és után is!

Mutatjuk hogyan!

 • beta SOLAR ® napozóvitamin

  Összetevői felgyorsítják a barnulást (béta-karotin), gondoskodnak a bőr és a szem védelméről (EGCG antioxidáns), és segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és feszességét (hialuronsav). A bőr védelmén kívül, védi a szemet is. Napallergiások is használhatják, napozás és szolárium nélkül is barnít.
 • 50 faktoros VERRATIVA® napozó spray

  Ez a napozóspray tirozinnal és hengeres szivacstök olajjal készült, melyek felgyorsítják a barnulási folyamat intenzitását! A bőrvédelemről, regenerálásról és mélyhidratálásról pedig a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok, illetve a Bio Aloe vera együttesen gondoskodnak.

  Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő faktorszámot!
 • napozás utáni VERRATIVA® tusfürdő

  Alkalmazd a tusfürdőt szolárium, vagy napozás után, hogy megőrizhesd a barnaságot, csillapítsd a napégés tüneteit, hidratáld bőröd, és meggátold öregedését.

Ne felejtkezz el a napozás utáni testápolóról sem! >>>

Jó barnulást!