Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: VERRATIVA baktériumos gyorsbarnító és 30 faktoros napozóspray

Kedves vásárlónk Andrea valóságos napimádónak tartja magát! Éppen ezért azt is tudja, hogy mennyire fontos, hogy gondoskodjon a bőre védelméről és egészségéről a napozással töltött órák alatt. Hosszas keresgélés után megtalálta segítőit: a Verrativa ® Gyorsbarnító spray –t és a Verrativa® 30 faktoros napozósprayt.

gyorsbarnito-napozo-verrativanapozo-velemeny.jpg

„Tavaly találtam rá a gyorsbarnítóra és a 30 faktoros napozóra, azóta természetesen kötelező elemei a bőröndömnek a nyaralásnál! Olyan napozót kerestem, amelyik vízálló, nem ragad, hosszú a hatásideje, és még ápolja is a bőrömet. Ezek a baktériumos napozók pedig pontosan ilyenek, puha, bársonyos tőlük a bőröm! Amióta használom őket egyszer sem égtem le, még a tengerparton sem, úgyhogy szívből ajánlom mindenkinek, aki figyel a bőre védelmére nyáron.”

Kedves Andrea, nagyon köszönjük a visszajelzésed, és jó barnulást kívánunk!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.