Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – szerves króm és 3000 mg kapormag őrlemény!

Ildikó nevű kedves vásárlónk, 77 éves édesapjának keresett üzletünkben valami célzott tápanyagot, akinek 18-as vércukorszintjét a cukorgyógyszer és diéta sem akarta rendezni, és az orvos már inzulint javasolt, amit el szerettek volna kerülni.

Szinte alig ért a mondat végére, máris tudtam, hogy mit kell neki ajánlanom: a Natur Tanya® Kapormag kivonatát ,ami tablettánként 3000 mg kapormag őrleményt és 120 mcg szerves krómot tartalmaz, célzottan erre a problémára.

Ez a tápanyag koncentrátum, most sem okozott csalódást!

vasarloikapormag.jpg

„Mikor legutóbb orvosnál jártunk, már inzulint ajánlottak az édesapámnak, ezért döntöttünk úgy, hogy körülnézünk, hátha találunk olyan természetes kivonatot, amely segítséget nyújthat. Az üzletükbe betérve ezt a kapormag készítményt ajánlották Nekem, én pedig úgy gondoltam, hogy annyit mindenképpen megér, hogy kipróbáljuk. Milyen jól tettük! Édesapám cukra alatt a 18-as értékről 6,5-re csökkent, így az orvosok is egyelőre eltekintettek az inzulin használatától.” – mondta el Ildikó.

Ildikó, nagyon hálásan köszönjük ezt a fantasztikus visszajelzést, és további sok egészséget az apukának!

Kapormag koncentrátum és szerves króm

A Natur Tanya® Szerves kapormag készítményének egy tablettájába 3000 mg kapormag őrleménynek megfelelő kivonat került, kiegészítve 120 mcg szerves krómmal. A két kivonat együtt; természetes módon szabályozza az inzulinszintet, kontrollálja a vércukorszintet, és segít megakadályozni a zsírok lerakódását.

Különösen ajánlott:

  • inzulinrezisztencia
  • cukorbetegség és
  • metabolikus szindróma esetén.

Ide kattintva egy másik kedves vendégünk tapasztalatát is olvashatod!

Vásárolj itt! 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.