Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – VERATTIVA® ÚJGENERÁCIÓS, GYORSBARNÍTÓ spray

A képen mellettem Nikát láthatjátok, egy kedves vendégünket, kezünkben pedig kedvenc gyorsbarnító spray-ét, amivel nagyon meg van elégedve, és ami ezáltal,  meglehetősen a szívéhez is nőtt.

Vásárlói vélemény – VERATTIVA® ÚJGENERÁCIÓS, GYORSBARNÍTÓ spray

Erről a gyorsbarnító spray-ről azt kell tudni, hogy az természetes melanin aktivátorokat tartalmaz - mint a hengeres szivacstök olaj, és a tirozin -, melyek abban segítenek, hogy napozás vagy szoláriumozás mellett gyorsan lebarnuljunk, illetve mélyítse, és tartóssá tegye bőrünk barna színét.

Fontos, hogy a termék

  • vegyi anyag mentes, és
  • 2 szabadalmi fejlesztést is magáénak tudhat!  
  • Milliárdos mennyiségű hasznos baktériumokkal, 
  • prebiotikus rostokkal és 
  • organikus Aloe vera alappal készült!  
  • Összetevői gátolják a bőr öregedését, és 
  • gondoskodnak arról, hogy az rugalmas, erős maradjon, 
  • lletve szép tónust kapjon!  

Nika véleménye a termékről:

„Először nyaralás alatt használtam a napozáshoz, és meglepő módon nagyon gyorsan lebarnultam, de szépen és egyenletesen, anélkül, hogy megégtem volna. Rám pedig inkább az utóbbi jellemző. Az meg még érdekesebb, hogy a megszerzett színem nagyon sokáig megmaradt, most szoláriumozáshoz is használni fogom. Más napozót nem választok ettől kezdve nyaraláshoz sem! Egyébként még az is emellett a gyorsbarnító mellett szól, hogy nagyon egyszerű felvinni a bőrre, mert szórófejes és tejes-vizes állaga meg gyorsan felszívódik. Nem ken össze semmit, nem ragad. Szívemhez nőtt, akárcsak a 100%-os Csipkebogyómag olaj, amit szintén kérek!

Kedves Nika! Köszönjük a remek élménybeszámolódat! 

*******************************
 Olvass tovább >>>  VERATTIVA® GYORSBARNÍTÓ SPRAY


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.