Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Vegán bélradír plusz egy sokoldalú prebiotikus rostkomplex

Anna először saját maga próbálta ki a Vegán bélradír pluszt, és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta már több ismerősének is ajánlotta az innovatív prebiotikus koncentrátumot.

Vásárlói vélemény: Vegán bélradír plusz

„A legmeglepőbb változás, amit tapasztaltam a Vegán bélradír plusszal kapcsolatban, hogy a jobb emésztés mellett, a laboreredmények alapján a májértékeim is javultak a kúra során. Engem teljesen meggyőzött, ezért elkezdtem ajánlani az ismerősöknek, barátoknak is. Egyik ismerősömnél a felszívódási zavarokon segített, egy másiknál a fogyásban, most pedig egy székrekedéses probléma miatt viszem. Ajánlom mindenkinek, valóban szuper és nagyon finom is!”

Köszönjük Anna, hogy megosztottad véleményed a Vegán bélradír pluszról!

Finom ízű, folyékony, prebiotikus rostkomplex citromfűvel

A Vegán Bélradír plusz egy nagyon finom ízű, folyékony prebiotikus rostkomplex, háromféle prebitikus rosttal  (fruktooligoszacharidok, almahéj pektin, védjegyzett akáciarost ) és citromfűvel.

A prebiotikus rostok táplálják a bélflóra hasznos baktériumait (probiotikumait), akik rövid láncú zsírsavakká, ún. posztbiotikumokká fermentálják.

Ezek közül a legfontosabb vegyület a vajsav, ami gyulladáscsökkentő, ami táplálja a vastagbél sejtjieit, növeli a bélbolyhok magasságát, és megakadályozza, hogy a bélfal áteresztővé váljon.

Mikor javasolt a Vegán bélradír plusz?

  • béltisztításhoz és bélflóra építéshez
  • az emésztés javításához
  • puffadás, székrekedés vagy hasmenés ellen
  • bélgyulladások kiegészítő terápiájához
  • ételérzékenység csökkentéséhez
  • méregtelenítéshez, fogyáshoz
  • has-derék körtérfogat csökkentéséhez

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.