Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Vágszabadalommal védett Magnézium

Kedves kismamák, figyelem! Egy csodálatos és valóban hasznos tapasztalatot szeretnék megosztani veletek – azon túl, hogy a mi szívünknek is külön örömhír, hiszen egy vásárlónk boldogságáról van szó.

Kati és családja már nagyon várja a most 7 hónapos kis pocaklakó megszületését, Kati azonban a hatodik hónapban aggódni kezdett: folyamatosan feszült a hasa, ingerültnek, fáradékonynak érezte magát. Mindezt annak ellenére, hogy valóban többféle magnéziumkészítményt is kipróbált, ami csak segítséget ígért ezekre a helyzetekre. Megfogadta a tanácsunkat, és szedni kezdte a
➡Chela-mag B6 kapszulát: >>>

42hetszvasarloi-visszajelzeschela-mag-b6.jpg

Büszkén jelentjük, hogy a Világszabadalommal védett magnéziumunk ismét bizonyított! Egy hónapnyi fogyasztás után Katinak teljesen megszűnt a hasfeszülése, elmúltak a görcsök, elillant a folyamatos fáradtság, enerváltság-érzete.

„Minden kismamának javaslom a Chela-Mag B6-ot, mert vele egészen biztosan búcsút inthet a magnézium hiány kellemetlen tüneteinek. Egészen más lelki és fizikai állapotban várom a kisbabám születését. Csak azt sajnálom, hogy nem ezt a magnéziumot választottam elsőnek.”

A táplálkozással ma már nem jutunk elegendő magnéziumhoz. Pótlása nem csak kismamáknak fontos! Az elegendő magnézium gondoskodik a megfelelő izomműködésünkről, szellemi-és fizikai frissességünkről, az idegrendszer normál működéséről és a kellemetlen izomgörcsök, tikkelés megszüntetéséről.

➡13 ok, amikor magnézimra van szükséged! >>>

Kati a várandósság teljes ideje alatt fogyasztani fogja ezt a sejtszinten felszívódó, kelátolt kötésű, B6 vitaminnal is dúsított magnéziumot - be is tárazott belőle nálunk, hogy továbbra se legyenek kellemetlen panaszai! ;-)

Kedves Kati, személyedben egy csodálatos kismamát ismertünk meg; hálásan köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalataid!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.