Vásárlói vélemény: természetes, vegán immuntámogatás gyerekeknek propolisszal
Gergő az anyukájával, Dorkával járt nálunk az oktogoni bio boltunkban. Megengedte, hogy lefényképezzük kedvenc immunerősítő gumicukrával, a propoliszos Jelly Juniorral. Nagyon szereti az ízét, és amióta ezt fogyasztja, nem is volt beteg. Anyukájától, Dorkától a következő levelet kaptunk Facebook üzenetben:
„Sziasztok! Ígértem a mai vásárlás kapcsán pár szót a Jelly Junior gumicukor tapasztalatáról. Kisfiam, Gergő 10 éves, és versenyszerűen sportol (jégkorongozik). Fontos számunkra, hogy a megfelelő tápanyagokhoz jusson, és ne kelljen kihagynia egy tornát sem. Ehhez kiegészítésként már régóta használjuk az E.P.I.D. propolisz kivonatot tartalmazó Jelly Junior gumicukrot. Szerencsére a szezonban egyszer sem volt beteg, és jó egészségnek örvend! Testvére, aki 2,5 éves is szívesen fogyasztja, és szerencsére ő sem volt beteg igazán. Köszönjük szépen! Dorka”
Kedves Dorka és Gergő! Mi köszönjük a visszajelzéseteket, és nagyon jó egészséget kívánunk!
Propoliszos immuntámogatás vegán gumicukorral!
A Jelly Junior vegán gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz kivonatot tartalmaz. Ez a propolisz azért különleges, mert olyan kivonási módszerrel készül, ami a végtermékben képes megőrizni 300 féle egymással szinergiában álló szerves vegyületet, pont úgy, ahogy azt a természet megalkotta.
Az E.P.I.D.® propolisz gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba- és egyéb kórokozók elleni szerves anyagokban gazdag. A vegán gumicukor ezen felül csipkebogyó, retek-, alma- és fekete ribizli koncentrátummal is dúsított, mely kivonatok szintén hozzájárulnak az immunrendszer támogatásához. Továbbá a zselés állagot biztosító citrus pektinek és természetes gumiarábikum fontos prebiotikus tulajdonságokkal bír.
5 érv a vegán Jelly Junior immunerő gumicukor mellett:
- nem tartalmaz állati zselatint és hozzáadott cukrot
- laktóz- és gluténmentes igazolással rendelkezik
- 3 éves kortól fogyasztható
- a szabadalommal védett E.P.I.D. ® propolisz allergiamentes
- nagyon finom ízű, amit a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúszoknak köszönhetünk (FRUTTAMIX).
Az E.P.I.D.® propolisz nem okoz allergiát!
A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák leválasztásához.
Az így kapott propolisz allergiamentes.