Vásárlói vélemény: természetes, vegán immuntámogatás gyerekeknek propolisszal

Gergő az anyukájával, Dorkával járt nálunk az oktogoni bio boltunkban. Megengedte, hogy lefényképezzük kedvenc immunerősítő gumicukrával, a propoliszos Jelly Juniorral. Nagyon szereti az ízét, és amióta ezt fogyasztja, nem is volt beteg. Anyukájától, Dorkától a következő levelet kaptunk Facebook üzenetben:

Vásárlói vélemény: természetes, vegán immuntámogatás gyerekeknek propolisszal

Sziasztok! Ígértem a mai vásárlás kapcsán pár szót a Jelly Junior gumicukor tapasztalatáról. Kisfiam, Gergő 10 éves, és versenyszerűen sportol (jégkorongozik). Fontos számunkra, hogy a megfelelő tápanyagokhoz jusson, és ne kelljen kihagynia egy tornát sem. Ehhez kiegészítésként már régóta használjuk az E.P.I.D. propolisz kivonatot tartalmazó Jelly Junior gumicukrot. Szerencsére a szezonban egyszer sem volt beteg, és jó egészségnek örvend! Testvére, aki 2,5 éves is szívesen fogyasztja, és szerencsére ő sem volt beteg igazán. Köszönjük szépen! Dorka”

Kedves Dorka és Gergő! Mi köszönjük a visszajelzéseteket, és nagyon jó egészséget kívánunk!

Propoliszos immuntámogatás vegán gumicukorral!

A Jelly Junior vegán gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz kivonatot tartalmaz. Ez a propolisz azért különleges, mert olyan kivonási módszerrel készül, ami a végtermékben képes megőrizni 300 féle egymással szinergiában álló szerves vegyületet, pont úgy, ahogy azt a természet megalkotta.

Az E.P.I.D.® propolisz gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba- és egyéb kórokozók elleni szerves anyagokban gazdag. A vegán gumicukor ezen felül csipkebogyó, retek-, alma- és fekete ribizli koncentrátummal is dúsított, mely kivonatok szintén hozzájárulnak az immunrendszer támogatásához. Továbbá a zselés állagot biztosító citrus pektinek és természetes gumiarábikum fontos prebiotikus tulajdonságokkal bír.  

5 érv a vegán Jelly Junior immunerő gumicukor mellett:

  • nem tartalmaz állati zselatint és hozzáadott cukrot
  • laktóz- és gluténmentes igazolással rendelkezik
  • 3 éves kortól fogyasztható
  • a szabadalommal védett E.P.I.D. ® propolisz allergiamentes
  • nagyon finom ízű, amit a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúszoknak köszönhetünk (FRUTTAMIX).

Az E.P.I.D.® propolisz nem okoz allergiát!

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák leválasztásához.

Az így kapott propolisz allergiamentes.

Próbáld ki Te is a vegán immuntámogató gumicukrot! »