Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Teafa olaj

❤ Drága törzsvásárlónk Erzsi, egyszerűen imádja a képen is látható teafa olajunkat. Persze ez nem nagy csoda, mert ennek a teafa olajnak a legmagasabb a terpén (ez felel a hatásért) tartalma, és külsőleg-belsőleg is alkalmazható.

Vásárlói vélemény: Teafa olaj

Nos, ezt a sokoldalúan felhasználható teafa olajat Erzsi kétféleképpen is alkalmazta, és most ezt a tapasztalatát osztotta meg velünk:

„Elsőként körömgombásodásom miatt vásároltam teafa olajat. Egy hónapja olyan erős körömfájdalmaim voltak, hogy már alig bírtam felhúzni a cipőmet a lábfejemre, de most egy hónap után a fájdalom eltűnt, és szinte tökéletes a körmeim állapota.

Én minden nap, napi rendszerességgel használtam, ecseteltem vele, és meg is ettem az olajat. Most pedig már nagyon ügyelek arra, hogy ne jöjjön vissza a baj, ezért megelőzésként minden fürdés után, cseppentek  teafa olajat a körmeimre és bemasszírozom.

Érdekes, hogy a teafa olaj fogyasztása közben a gyomorpanaszaim is csökkentek, úgyhogy ezen a téren is változást hozott az olaj. Aztán felfedeztem más felhasználási lehetőségeit is a teafa olajnak. Most samponomhoz is hozzáadok belőle 10-15 cseppet, és azt tapasztalom, hogy csökkent a hajhullásom és sokkalta jobb szerkezetű a hajam.”

❤ Nagyon hálásak vagyunk Erzsi ezért a tapasztalat megosztásért, köszönjük! Bízunk benne, hogy olvasóink számára is hasznos ez az információ. ❤

Ezt az antimikróbás olajat kétféle kiszerelésben is forgalmazzuk, melyek az alábbi linkek segítségével érhetők el:

100%-os Ausztrál Teafa olaj, 10 ml>>>

100%-os Ausztrál Teafa olaj, 25 ml>>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.