Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Szerves Krómmal dúsított Kapormag kivonat

 Mellettem egy édes-kedves visszatérő vendégünk, akinek fegyelmezett cukordiétája és cukortablettája mellett sem sikerült, 10-es érték alá vinni vércukorszintjét. Ezért bevetette a Natur Tanya® kapormag koncentrátumát  , ami mindössze 2 havi kúrát követően tartósan 6,5-re csökkentette ezt az értéket. Amikor meghallottam a jó hírt, megkérdeztem, hogy megoszthatjuk-e ezt a tapasztalatot az oldalunkon is, a sorstársakkal. Ő így felelt:

kapormag-visszajelzes.jpg

„Hogyne, persze! Én is szoktam ám internetezni, mindig olvasom a cikkeket, visszajelzéseket, újságolják el csak bátran, hogy mennyire zseniális ez a kapormag kivonat”.

Kapormag és króm - Ajándék a vércukorszintnek

Ha cukorbetegséggel, inzulinrezisztenciával vagy metabolikus szindrómával élsz, ➡ez a tablettánként 3000 mg (!) kapormag őrleményt, és 120mcg szerves krómot tartalmazó kivonat,  a legcélzottabb kiegészítő a diétás étrendedhez. Azzal is a cukorpanaszok ellen dolgozik, hogy szabályozza a pajzsmirigyet és támogatja az immunrendszert, illetve csökkenti a felesleges zsírdepókat. 

FONTOS! Sem inzulint, sem más gyógyszeres kezelést, sem életmódváltást, nem helyettesít ez a kivonat. Az életmódváltás cukorbetegség, inzulinrezisztencia és metabolikus szindróma esetén mindenképpen magában kell foglalja:

  • a CH számoló diétát
  • a rendszeres testmozgást és 
  • a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt 

Egy ilyen koncentrált kiegészítő (1 tablettában: 3000mg kapormag őrlemény + 120 mcg szerves króm) fantasztikus lehetőség arra, hogy ne kelljen a gyógyszer vagy inzulin adagot emelni, szövődményeket legyen lehetőségünk megelőzni (még I-es típusnál is), vagy például egy inzulinrezisztens, ne legyen II-es típusú cukros!

Kapormag tabletta – Vércukor

Amikor a nagyi savanyúságot tesz el, a kapor alapfelszerelés az uborkához! Ez a nagy dózisú Kapormag tabletta azonban ennél is többet tud. Legfontosabb tulajdonsága a vércukorszint szabályzás, de az összetevők

  • gombaölő
  • antibakteriális
  • gyulladáscsökkentő 

tulajdonságai az emésztőrendszerre, és az immunrendszerre is hatást gyakorolnak. Sőt, a kapor azon gyógyhatású fűszernövények közé tartozik, amelyek jelen vannak a legtöbb megfázás és influenza elleni szerben, hogy segítsen lerövidíteni a betegség idejét.

▼▼▼ Alkalmazzátok kúraszerűen! Egészségetekre!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.