Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Cink, szelén és pajzsmirigy

Ismét egy nagyszerű vásárlói visszajelzéssel érkeztem! Anitánál pajzsmirigy túlműködést diagnosztizáltak  5 éve… Ma boldogan és mosolyogva mesélte, hogy, amióta kúraszerűen szedi a Szerves cink és a Szerves szelén tablettáinkat, illetve fogyasztja melléjük a ragadós galaj teát, nem csak jobban érzi magát, de pajzsmirigyének kóros működésű eredményei is nagyon nagy mértékben javultak!

47hetklauszelencink-visszajelzes1.jpg

Lehet a pajzsmirigy alul működő vagy túlműködő ez a két antioxidáns ásvány nélkülözhetetlen akkor, ha gond van a pajzsmirigy egészségével.

  • A szelén szükséges a pajzsmirigy hormonok normális működéséhez (a pajzsmirigyben több szelén van, mint bármely más szervünkben, és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy hormon termelésében és anyagcseréjében). 
  • A cink egy sor hormon receptor és fehérje kulcskomponense, kiegyensúlyozza a hormonszinteket és több pajzsmirigyhormon-anyagcsere függ tőle.

Most új kúrát is javasoltunk Anitának, a Szerves Ganoderma készítményünkkel.
Köszönjük szépen Anita a visszajelzésed, szívből örülünk és várjuk a további jó híreket rólad! :)

CSOMAGOLÁSVÁLTÁS SZERVES SZELÉNNÉL!

Figyelem az L-szelenometionin formájú szerves szelén csomagolása megváltozott! Továbbá a termék vegán, laktóz és gluténmentes lett, nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát és a tabletták kisméretűek és könnyedén lenyelhetők. 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.