Vásárlói vélemény: száraz bőrre csipkebogyómag olajat

Éva száraz bőrére keresett nálunk természetes és vegyszermentes megoldást. Mi a 100%-os hidegen sajtolt csipkebogyó magolajat ajánlottuk számára. Nos, amikor visszatért hozzánk ragyogott az arcbőre, és ezt mondta:

Vásárlói vélemény: száraz bőrre csipkebogyómag olajat

„Imádom a csipkebogyó olajat. Már nagyon sokat szenvedtem, hogy a száraz bőrömre megfelelő ápolót találjak, de most végre sikerült. Nem hittem volna, de tényleg olyan lett az arcom tőle, mint a babapopsi. Nem húzódik, feszes, élettel teli - mesélte boldogan. – Száraz bőrre igazi csodaszer, ajánlom mindenkinek. Most kettőt viszek, mikor a barátnőmnek meséltem róla, ő is rögtön szerette volna kipróbálni. Az pedig külön tetszik, hogy meg is lehet enni, és belsőleg fogyasztva is hasznos.” 

Köszönjük Éva a visszajelzésed, használd egészséggel a csipkebogyó olajat!

Csipkebogyómag olaj, mint szépségolaj

A csipkebogyó magolaj utánozhatatlan bőrszépítő tulajdonságokkal bír, amit értékes bőrfiatalító tápanyagainak köszönhet. Ráadásul bőrfiatalító hatásait nem csak külsőleg, de belsőleg fogyasztva is élvezhetjük! Nagyon könnyű, gyorsan, ugyanakkor mélyen szívódik fel a bőrben. Tökéletes, vegyszermentes kiváltója hidratáló, és ránctalanító krémeknek.

6 érv a csipkebogyómag olaj mellett

1. Ragyogóvá teszi a bőrt

A csipkebogyómag olaj telis-tele van finom bőrtápláló, bőrfiatalító és regeneráló tápanyagokkal. Mélyen hidratál és visszaadja a bőr elvesztett üde színét.

2. Természetes ránctalanító

A csipkebogyómag olaj többszörösen telítetlen zsírsavakkal, karotinoidokkal és E-vitaminokkal simítja ki a ráncokat.

3. Öregedési foltok, májfoltok, hiperpigmentáció, bőrhibák

A csipkebogyómag olaj finoman hámlaszt, és összetevői halványítják a sötétebb foltokat, eltünteti a bőrhibákat.

4.Túlérzékenység, irritáció, rosácea, pikkelysömör, ekcéma

A csipkebogyómag olaj tökéletes választás az érzékeny bőr számára, és olyan bőrbetegségek esetén is segítség, mint a pikkelysömör, ekcéma vagy a rosácea.

5. Hajápolás csipkebogyómag olajjal

A csipkebogyómagolajos ápolást a hajszálak és a hajvégek is meghálálják. Használjuk hajpakolásként vagy hajvégápolóként.

6. Edd is meg, hiszen a „szépség belülről fakad”

Ez a csipkebogyómag olaj el is fogyasztható, értékes tápanyagai belsőleg fogyasztva is hozzájárulnak az egészséges bőrhöz.

Kattints és rendelj csipkebogyómag olajat!