Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a stresszes hétköznapokra

Erika a mindennapi stressz ellensúlyozására keresett természetes segítséget, mi pedig a Stress Control-R adaptogén gyógynövény komplexet ajánlottuk számára, mely már sok esetben bizonyított. Erika is hamarosan elégedetten térhetett vissza hozzánk.

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a stresszes hétköznapokra

"Nagyon örülök, hogy ajánlottátok múltkor a Stress Control-R kapszulát. Amióta szedem, csökkent a hétköznapi stressz okozta feszültség, sokkal könnyebben veszem az akadályokat. Jó szívvel ajánlom minden sorstársamnak, akik úgy érzik, hogy nehezebben küzdenek meg a mindennapi stresszel."

Köszönjük Erika, hogy megosztottad véleményed a Stress Control-R adaptogén gyógynövény kapszuláról!

Adaptogén: stressz ellensúlyozó gyógynövények

TUDTAD? Azokat a gyógynövényeket, melyek hozzájárulnak a stresszűrő képesség fokozásához azáltal, hogy kiegyensúlyozzák a szervezet működését, adaptogén gyógynövényeknek nevezzük.

5 érv az adaptogén gyógynövények mellett

  • csökkentik az olyan stressztüneteket, mint az energiahiány, az agyi köd, a hangulatingadozás
  • hozzájárulnak a stressztűrő képesség növeléséhez
  • megelőzik a stressz krónikussá válását
  • nem okoznak hozzászokást és nem szedálnak le
  • segítik a szervezet alkalmazkodását a fizikai-lelki stresszhez

Stress Control-R kapszulába 6-féle, jól ismert, adaptogén gyógynövény kivonata került (rózsagyökér, ginseng, ashwagandha, maca, baktövis, kínai kúszómagnólia),B-vitaminokkal és magnéziummal kiegészítve, melyek egymással szinergiában, azaz egymás hatását erősítve járulnak hozzá a stressz ellensúlyozásához.  

Tartsd kontroll alatt a stresszt, rendelj Stress Control-R kapszulát!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.