Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a mindennapi stressz ellen

Lívia a mindennapi stressz kezeléséhez keresett segítséget, mi az adaptogén gyógynövény komplexet, a Stress Control-R kapszulát ajánlottuk számára. Következő alkalommal már úgy tért vissza a boltba, mint akit kicseréltek.

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a mindennapi stressz ellen

A Stress Control-R annyira hatásos volt nálam, hogy már 1 hónap alatt úgy éreztem magam, mint akit kicseréltek. Ma már sokkal jobban kezelem a stresszhelyzeteket, mint korábban. A kolléganőim meg is kérdezték, mitől vagyok ilyen nyugodt. Köszönöm, hogy ajánlottátok a terméket. Nagyon meg vagyok elégedve vele!”

Mi köszönjük Lívia, hogy megosztottad velünk véleményed a Stress Control-R kapszuláról!

Gyógynövényekkel a stressz ellen

TUDTAD? A természetben vannak olyan gyógynövények, amelyek természetes módon növelik a stressztűrő képességet, és előzik meg a stressztünetek krónikussá válást. Ráadásul, csökkentik az olyan kísérő tüneteket, mint az energiahiány, agyi köd vagy a hangulatingadozás. Ezep az adaptogének!

Az adaptogének:

  • segítik a szervezet alkalmazkodását a stresszorokkal szemben
  • növelik a stressztűrő képességet
  • megakadályozzák, hogy a stressz krónikussá váljon
  • csökkentik az olyan stressztüneteket, mint az energiahiány, vagy a hangulatingadozás
  • nem "szedálnak le" ,nem okoznak hozzászokást sem.

Tartsd kontroll alatt a stresszt!

A Stress Control-R kapszulába 6-féle, jól ismert, adaptogén gyógynövény kivonata került (rózsagyökér, ginseng, ashwagandha, maca, baktövis, kínai kúszómagnólia),B-vitaminokkal és magnéziummal kiegészítve. A kivonat segíti a szervezet fizikai és lelki stresszhez való alkalmazkodását. Az alulműködő szerveket serkenti, míg a túlműködőeket visszahúzza, ezzel kiegyensúlyozva a szervezet működését.

Ha tovább olvasnál még a témában, nézd meg blogbejegyzésünket is! »  


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.