Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Stress Control-R kapszula

Vásárlói vélemény - Stress Control-R kapszula

Igyekszünk minél több vásárlói visszajelzést megosztani, de amennyit a Stress Control-R kivonatunkról kapunk, egész egyszerűen nem lehet, mert akkor minden nap csak erről a termékről adnánk hírt. A kivonat adaptogén gyógynövényeket egyesít, melyek az idegesség, kimerültség, hangulatingadozások és fejfájások oldói, illetve autoimmun betegségek kiegészítő tápanyagai. 

Egyszóval a mai visszajelzés is erről a termékről szól, és egy antioxidáns koncentrátumról, amit Acai bogyókból sajtolnak. Kedves vásárlónk, aki Stress Control-R kapszuláért tért be üzletünkbe, arra a kérdésemre, hogy fogyasztotta-e már a terméket, derűs mosollyal válaszolt: 

 „Két hete fogyasztom, és már egy hete nem fáj a fejem. Elég fejfájós vagyok, a Stress Control-R előtt 3 naponta küzdöttem vele. Most már egyáltalán nem fáj.”

Boldogan bólogattunk kollégáimmal, hiszen minden egyes visszajelzéssel, még célzottabban tudunk segíteni a többi vendégünknek is. Mert bizony a legtöbbet Tőletek tanuljuk kedves vásárlóink!

Ugyanakkor vendégünk azt is elújságolta nekünk, hogy két hete fogyasztja kúraszerűen az Acai berry koncentrátumot, és azóta sokkal energikusabban ébred. És bizony, ennek a terméknek a fogyasztását Ő maga is egy korábbi vásárlói visszajelzésünk után próbálta ki, ahol sokoldalú energiabombáként jellemezte azt, egy másik vendég. Így esett meg, hogy két pozitív véleményt is kaptunk Tőle egy időben.

❤ Köszönjük a visszajelzést! ❤


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.