Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Sportsérülés

Zoli sikertörténete a félmaratonon!

visszajelzes-futoverseny.jpg

Fogadjátok szeretettel Zoli rendhagyó vásárlói visszajelzését arról, hogyan tudta gyorsan és hatékonyan rendbe hozni sportsérülését a következő tápanyagokkal:

„Tudjátok milyen érzés több mint tízezer ember között futni? Vagy azt, milyen felszabadító 21 km után célba érni? Nekem volt szerencsém mindezt megtapasztalni az idei Wizzair félmaratonon, pedig sokáig úgy tűnt, nem tudok majd rajthoz állni. Pár hét volt már csak a versenyig és sajnos a jó öreg „Murphy” közbeszólt. Edzés alatt váratlanul reccsent egyet a térdem, az orvos pedig nem javasolta, hogy fussak a félmaratonon.  Nem akartam lemondani a versenyről, úgyhogy alternatív gyógymódok után néztem és köszönhetően az Anatur biobolt csapatának, meg is találtam. Javaslatukra kezdtem el olyan tápanyagokat szedni, melyekkel végül gond nélkül elstartoltam és le is futottam ezt az elképesztő távot

A Szerves új-zélandi zöldkagyló>>>  nekem nagyon bevált a térdfájdalmamra. Elképesztően gyorsan regenerálta a sérült porcot. Hatóanyagai (szerk. GAG-glükozaminoglikánok) szó szerint kenőanyagok: ízületi nedvet termelnek, amik segítettek megszüntetni a térdropogásomat, újra rugalmas és hajlékony lett a mozgásom.

Mi köze van a térdnek a hialuronsavhoz?

Az nem a ránctalanító reklámokban szokott lenni? Mint kiderült, tévedtem! Ez egy vízmegtartó molekula, ami úgy működik, mint egy szivacs, megtartja a vizet a kötőszövetben, az ízületeket pedig rugalmasan tartja. A Szerves, fermentált változatot>>>  javasolták, ami még jobb párnázást biztosít az ízületeknek, ráadásul a hatását kifejezetten gyorsan tapasztaltam a mozgásomon. 

A boltban azt is megtudtam, hogy a hialuronsav mellől nem hiányozhat a kollagén, hiszen olyanok, mint két testvér. Hogy minél gyorsabban felépülhessek a sérülésemből én Kollagén rágótablettát>>>  és Folyékony 3000mg hidrolizált kollagént>>> is fogyasztottam, mindkettőben mind az 5. típusú kollagén megtalálható, így nemcsak a porcomat erősítettem velük, de a csontokat, az ínakat és a szalagokat is.

Nagyon köszönöm a segítséget az Anatur Bioboltnak! A futótársaknak pedig csak annyit üzennék, hogy célzott tápanyagokkal tényleg könnyebb célba jutni.”

Üdv: V. Zoli


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.